Kamilu trzymam kciuki za mamę i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
Przepraszać nie ma za co bo i zamieszania żadego nie ma ja Mok otworzę o 08:45 zostaje tylko z technicznych rzeczy rozstawić stoły i tereny.
Przypominam, że zgodnie z regulaminem Kamila w razie nieparzystej ilości graczy pauzuje osoba, która ostatnia się zapisze. Także proszę o punktualność
Ponadto proszę też o szybkie granie. 2 godziny na bitwę do dość mało czasu, więc nie trzeba go marnować na opowieści, fajki i inne taktyczne wyjścia
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"
Dziękuje wszystkim obecnym na turnieju. Szczególnie dziękuje Maćkowi za pomoc w organizacji.
Obiecana lista wyników.
1. Maciek 57
2. Stan 39
3. Czop 38
4. Kondek ex aequo Kamil 36
5. Karabin ex aequo Sernik 35
6. Karol 33
7. Bojo ex aequo Elgrond 30
8. Gelo 27
9. Matis 24
10. Turek 23
11. Kotson 15
12. Unduing 7
Chyba pierwszy raz skończyliśmy bez opóźnień.
Następny turniej niebawem
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Matisowi dzięki za to że roztubił mi demona z łańcucha, oraz że panienka bez look outa przeżyła salwę dział eh mogłoby fajnie ale cóż urwałeś mi kochany te 16 pkt. Najsmutniejsze było że w kosiarka nie przebiła chłopów
Karolkowi to w ogóle dziękuję za niesamowite łojenie mnie i moje dobre rzuty na tabelkę magii...eh ta jedna demonetka mniej w ostatniej turze
Unduingowi gratuluje wytrwałości. Nie przejmuj się :* kady musi pokiblować na ostatnim. Ja wiem o tym najlepiej
a teraz poważnie, super turniej, szybko, miło, sprawnie. Fakt że się szybko uwinęliśmy
Dzięki Boju z fajną bitwę, w sumie nawet, jak by wynik był na twoją stronę, to i tak by było spoko. Z tobą zawsze gry są przyjemne i pełne emocji bitwy. (No i tona dziwacznych i kosmicznych rzutów, które częściej zabijają nas samych niż przeciwnika )
Maćkowi i jego Elfiej Księżniczce oraz Karolkowi dziękuję za solidny oklep. Nadal nie mam skutecznego pomysłu, jak walczyć z WE, ale było już znacznie lepiej niż ostatnim razem. Dzisiejsze dwie bitwy dały mi dużo do myślenia i następnym razem będę mógł się odkuć
Dzięki również za świetny turniej - tempo bardzo fajne.
Dzięki szczególnie przeciwnikom za sympatyczne bitwy:
1. Gelo - za wrzucenie Chórków i szarżę na 1 cal
2. Kamilowi za przełamanie przełamujących szarż
3. Kotsonowi za 3 tury dzielnej walki