[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Nie zrozumiałeś;p
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyzbys rozszerzył swoja 10ke?Rince pisze: Kto sie wypowiadal w kwestii nowe vs stare? Jedynie scisly top.

Mi jest wszystko jedno. Oczywiście bardziej odpowiada mi nowe, ale singlowe mastery i tak są niestety bardzo mało przydatne w kwestii wyboru graczy i rozpisek na 8 osobowa druzynowke. Każdy chętny powinien jednak jechać rozpa na nowy draft, bo inaczej mija się to z celem juz zupełnie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

ciężkie jest życie orga.
będziemy grać tylko na nowego drafta 2.5.1
https://dl.dropboxusercontent.com/u/106 ... t2.5.1.pdf
będziemy grać tylko na nowego drafta 2.5.1

Teraz jeszcze tylko przeczytać komentarz Kalesona, że jesteś niepoważny, a do tego jesteś hipokrytą i miękką fają, a potem już wszyscy możemy zaczac się cieszyć nadchodzacym świętem battla. Kalesona sie upije na masterze, to moze nie będzie mu aż tak bardzo żal.
Grunt że dyskusja się zakończyła.
Grunt że dyskusja się zakończyła.

Shinue, dasz radę wrzucić listę zgłoszonych?
W związku z tym, że jest mało czasu na dosłanie rozpy mam pytanie jak na tym masterze bierze sie pod uwage kwestie dyscypliny i spirit leech. Na ETC dyscypka nie podnosi Ld, więc slann z dyscpyka i spirit leechem nie zajmuje dodatkowego slota. Jak to jest brane pod uwagę na Kujawiaku? (i w ogole w PL) Czy mam po prostu grać, że mam Ld9 do dyscpki? Pewnie bym i tak to robił, ale chce mieć pewność, że spełniam wymogi kompozycji armii.
I oprócz tego czy high magic w lizzie zawsze się liczy jako "access to spirit leech" ?
Pozdro
I oprócz tego czy high magic w lizzie zawsze się liczy jako "access to spirit leech" ?
Pozdro
Rince pisze:tak puste, jak posty BigP..

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Woooooow, co tak malo!? We Wloclawku!? Niemozliwe! ZGlaszac sie !!!!!Shinue pisze:złapało mnie choróbsko i działam na spowolnionych obrotach.
jest około 70 osób.
dzisiaj lista zawiśnie w drugim poście.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rince pisze:Woooooow, co tak malo!? We Wloclawku!? Niemozliwe! ZGlaszac sie !!!!!Shinue pisze:złapało mnie choróbsko i działam na spowolnionych obrotach.
jest około 70 osób.
dzisiaj lista zawiśnie w drugim poście.
Się dopiszę chill
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych