End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
A mówią, że GW się nie interesuje zdaniem(zdaniami) graczy...
no wejdź w link to są zdjęcia z ksiązkiKosa pisze:gdzie to? :>misha pisze:http://m.imgur.com/a/nOyqS?
a glorii wkleili profile power rangersow i 3 bloodthirsterow
sa 3 Bloodki, Grimgor, profil Archaona, tych nowych oddziałów piechoty i jakieś jeszcze
no fakt z power rangersów to jest Grimgor tylko ale gdzieś tam wczesniej byly foty Gelta i spółki, ale to widzieliście już chyba
ja się nie interesuję tym póki co
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
kurcze, a myślałem, że elfiki gdzieś już są
No i nowego tyriona brakuje tez
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Thanquola przeżył. Nawet udowodnił swoje PG. Zobaczymy kto zginie w Archaonie, moje typy to:
- na początku Vilitch, Drycha i Hellebron oraz z już potwierdzonych Shadowblade i Sigvald, zapewne jeszcze Ungrim oraz Gilles le Breton. Nameless w ciele Hussa i nurglowa Izabella.
- Nagash (padnie w duelu z Kairosem i Archaonem), Vlad lub Mannfred (jeden drugiego na bank położy, władca Sylvani może być tylko jeden!), Malekith (żeby ziścił się ten art Tyriona miziającego się z warhammerową Alice in wonderland), Caradryan, Archaon oraz Gelt i jakiś szczur (nie Thanquol bo ten sukinsyn przeżył Gotreka i Felixa więc co to dla niego koniec czasów ?) ot tak żeby Savom i Empire też się oberwało.
Nie liczę demonów bo są niezniszczalne. Pff.. same demony nam zostaną, zwłaszcza że natworzyli Verminlordów i Blodków.
Orientuje się ktoś, czy Schwarzhelm przeżył, bo wszędzie jest MIA ?
- na początku Vilitch, Drycha i Hellebron oraz z już potwierdzonych Shadowblade i Sigvald, zapewne jeszcze Ungrim oraz Gilles le Breton. Nameless w ciele Hussa i nurglowa Izabella.
- Nagash (padnie w duelu z Kairosem i Archaonem), Vlad lub Mannfred (jeden drugiego na bank położy, władca Sylvani może być tylko jeden!), Malekith (żeby ziścił się ten art Tyriona miziającego się z warhammerową Alice in wonderland), Caradryan, Archaon oraz Gelt i jakiś szczur (nie Thanquol bo ten sukinsyn przeżył Gotreka i Felixa więc co to dla niego koniec czasów ?) ot tak żeby Savom i Empire też się oberwało.
Nie liczę demonów bo są niezniszczalne. Pff.. same demony nam zostaną, zwłaszcza że natworzyli Verminlordów i Blodków.
Orientuje się ktoś, czy Schwarzhelm przeżył, bo wszędzie jest MIA ?
Mniej więcej tak:Okoń pisze:Tak, u lizaków z imiennych umarli "tylko" slannowie (Mazdamundi i Kroak). I to nie w walce z jakimiś tam szczurami, ale ratując świat przed zagładą.Mateo pisze:Czy tettoekko jeszcze żyje?
EPICNESS OVERLOAD!!!
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Dead and Buried" (maybe in Sylvania).
The Nameless, Isabella and Nurgle are in league. The Nameless wants to annihilate the Mortarchs and then challenge Nagash: he takes control of Mannfred's and Harkon's army and turns it against them. Right now Vlad arrives and takes command of the vampires, who are in a desperate situation: he senses Isabella's presence among the daemons, but doesn't run to save her; this indeed would be a sign of weakness that could jeopardize his authority.
"Isabella's salvation, if it were possible at all, would have to wait".
Wygląda na to, że Drachenfels odzyska pełnię sił i będzie najsilniejszym z mortarchów.
The Nameless, Isabella and Nurgle are in league. The Nameless wants to annihilate the Mortarchs and then challenge Nagash: he takes control of Mannfred's and Harkon's army and turns it against them. Right now Vlad arrives and takes command of the vampires, who are in a desperate situation: he senses Isabella's presence among the daemons, but doesn't run to save her; this indeed would be a sign of weakness that could jeopardize his authority.
"Isabella's salvation, if it were possible at all, would have to wait".
Wygląda na to, że Drachenfels odzyska pełnię sił i będzie najsilniejszym z mortarchów.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Stary Konstant znowu w akcji.Wygląda na to, że Drachenfels odzyska pełnię sił i będzie najsilniejszym z mortarchów.
Wybaczta bo w weekend obiecałem streszczenie Thanquola ale przerosło mnie to trochę, od jutra będę wrzucał po kawałku w punktach bo inaczej nie dam rady.
Kim sa Mortarchowie?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Kemmler nie jest nekromanta chaosu ?Byqu pisze:Tacy porucznicy Nagasha. Vlad, Manfred, Neferata, Krell, Nameless, Arkhan, Kemmler i ktoś tam jeszcze.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- GrimgorIronhide
- Masakrator
...do tego Valach Harkon, lord Krwawych Smoków rozszarpany przez Vlada oraz jego brat Luthor Harkon, Lustrijski król piratów z olbrzymią nieumarłą flotą, dowódca Armady Śmierci. Dodam też, że Kemmler już nie jest Mortarchą bo okazał się parszywym Tzeentchowskim zdrajcą za co zniszczył go Arkhan. Pomysł 9 mrocznych sług jest jak widać poniżej oryginalny
- GrimgorIronhide
- Masakrator
tia, ale zmarło mu się. Na dobre.
Vilitch zostal uleczony?Czy to co czytam to tylko pogloski?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.