Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Temat zamknąłem, więc nie widziałem powodu do przenosin.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Mamy już rok 2015, więc znów zwracam się uprzejmie z prośbą do naszej szanownej choć ciut leniwej administracji, o wgranie WTYCZKI ZMNIEJSZAJĄCEJ ZDJĘCIA. ( )
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Rób jak w Shawshank Redemption i pisz jeden post tygodniowo. Przez 2 lata...Matis pisze:
Mamy już rok 2015, więc znów zwracam się uprzejmie z prośbą do naszej szanownej choć ciut leniwej administracji, o wgranie WTYCZKI ZMNIEJSZAJĄCEJ ZDJĘCIA. ( )
Wypraszam sobie, od stricte technicznych rzeczy jest Tomash pisz do niego. Jak nie odpisuje to pisz dalej, kiedys zareaguje.Matis pisze:
Dobra, będę do niego pisał tak długo, dopóki mnie nie zablokuje lub nie zbanuje Bo plan jest prosty i niedopracowany
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, o 20:32 przez Matis, łącznie zmieniany 1 raz.
Do kuźwa czego ???Matis pisze:Dobra, będę do niego pisał tak długo, do puki mnie nie zablokuje lub nie zbanuje Bo plan jest prosty i niedopracowany
http://sjp.pwn.pl/sjp/dopoki;2453491.html
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grolshek zawsze na posterunku, poprawione.
Chciałbym zwrócić uwagę na lukę w regulaminie :
również :4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Border Princes treści:
a. sprzecznych z prawem
b. wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej oraz na tle orientacji seksualnej
c. obscenicznych, jeśli nie mają formy sztuki
d. propagujących bezprawną przemoc.
e. o takiej samej zawartości w wielu tematach zwanej potocznie spamem
Wg. regulaminu w kształcie obecnym, w moim rozumowaniu, panowie tacy jak ten użytkownik : http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=7480 nie łamią zasad? Wartałoby rozszerzyć punkt 5.3 do awatarów i tępić takie kwiatki.5.3 Administracja nie pochwala umieszczania w podpisach treści niezwiązanych z tematyką forum, zwłaszcza treści o charakterze manifestacji poglądów i sympatii politycznych, oraz zastrzega sobie prawo do usuwania takich treści z podpisów.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Można by dać opcje moderowania własnego tematu w dziale rozpisek. Przykład, mój temat. Od 3 strony już nie ma żadnego postu na serio, ani z mojej ani ze strony ludzi, a chciałem poważnej dyskusji. Trollować sam lubię i jak doszedłem do wniosku, że na poważnie to tam już nic nie będzie sam zacząłem miło spędzać czas, ale wydaje mi się, że przez to nikt nie zakłada poważnego tematu na BP z rozpiskami.
Przeczytaj ten dział jeszcze raz. Zwróć uwagę na daty postów i odpowiedz sobie na pytanie czy byłbyś sam w stanie wymoderować kilka tematów na raz. A tak zrzucisz tą odpowiedzialność na tworzącego dział, bo on w końcu chce, żeby dyskusja się trzymała rozpiski a nie na przykład 4x20 Drie wolfów przez 3 strony tematu i wie najlepiej co należy moderować. W aktualnej formie, nie ma sensu wrzucać swoich rozpisek do przemyślenia przez graczy, bo zostaniesz zatrollowany. Każdy wrzuca swoją rozpę na klubowe forum/podforum żeby była tajna do najbliższego turnieju (nie każdemu na tym zależy) i żeby podtrzymać konstruktywne wypowiedzi.
1. Guzik "zgłoś" istotnie nie działa. Nigdy nie działał. Nie znam się na tym, nie jestem informatykiem
2. Moroka w tej formie już raz edytowałam. Widzę, że przywrócił sobie wszystko, więc dostaje żółtą kartkę.
3. Że jak ma to być z tymi rozpami? Bo, wybaczcie, nie kumam
2. Moroka w tej formie już raz edytowałam. Widzę, że przywrócił sobie wszystko, więc dostaje żółtą kartkę.
3. Że jak ma to być z tymi rozpami? Bo, wybaczcie, nie kumam
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Mam pytanie związane z usunięciem podpisu. Pisałem w tej sprawie do jednego z Panów funkcyjnych ale chyba mnie olał.
Otóż podpis został przez kogoś usunięty bez podania przyczyny a chętnie bym sam podpis poprawił gdybym wiedział który punkt regulaminu złamałem.
Może któryś z Panów mnie oświeci w kwestii mojego grzechu nieregulaminowości?
Otóż podpis został przez kogoś usunięty bez podania przyczyny a chętnie bym sam podpis poprawił gdybym wiedział który punkt regulaminu złamałem.
Może któryś z Panów mnie oświeci w kwestii mojego grzechu nieregulaminowości?
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
poproszę o odpowiedź na powyższe...