[Katowice; 22.02.]EURO w RUDYM GOBLINIE vol. VIII
Re: [Katowice; 22.02.]EURO w RUDYM GOBLINIE vol. VIII
Zupa to nie posiłek
Kamilu wybor jest szeroki. Z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
W ostatecznosci mozesz ja napisac recznie. Uwzgledniajac wszelkie wybrane elementy wraz z ich kosztem punktowym.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Dzięki za ofertę pomocy, ale temat już jest nieaktualny, ponieważ niestety z przyczyn rodzinnych nie przyjadę na turniej .
Cóż, przynajmniej się do puli na nagrody dołożyłem.
Może się jeszcze uda, jak młode podrośnie ... i będzie jeszcze jakiś warhammer :p
Cóż, przynajmniej się do puli na nagrody dołożyłem.
Może się jeszcze uda, jak młode podrośnie ... i będzie jeszcze jakiś warhammer :p
Uprawa warzyw od 1997 roku
Niestety dalej nie dam rady się poruszać i odpadam.
A tak fajnie przerobiłem rozpiskę Szymona.
A tak fajnie przerobiłem rozpiskę Szymona.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Marku no nareszcie. Tak dawno Cię nie było. Oczywiście zapraszam.
Fluffy pisze:Niestety odpadnę. Może następnym razem.
Szkoda, ale dziękuję za informację.
Dziękuję wszystkim za przybycie. Oczywiście zapraszam na następny turniej, który odbędzie się 15.03.15. Gratuluję Grzesiowi i Sasowi miejsca na pudle
Wyniki
1. Ja 50
2. Zaf 42
3. Sas 42
4. Hunter 39
5. Krzemi 37
6. Twister 36
7. Jaaf 32
8. Eldritch 30
9. Zgłębiczart 27
10. Słowian 24
11. Rychu 24
12. Grom88 21
13. Nogul 21
14. Darek M. 20
15. Haggis 18
16. Pinka
Wyniki
1. Ja 50
2. Zaf 42
3. Sas 42
4. Hunter 39
5. Krzemi 37
6. Twister 36
7. Jaaf 32
8. Eldritch 30
9. Zgłębiczart 27
10. Słowian 24
11. Rychu 24
12. Grom88 21
13. Nogul 21
14. Darek M. 20
15. Haggis 18
16. Pinka
Na kacu gra się najlepiej tępymi rozpami
Więc wziąłem 2 smoki pegaza i śmieci
Rozpa finezji cepa dawała większe szanse niż moja zwyczajowa rozpiska, która pocięto mocniej niż większość gwiazd Hollywood
Twister 12p de
Polatalismy, bitwa dziwnych przypadków
Wygrywam po szachach i lekkim błędzie na smoku
Rychu We
Nie miał szans moja rozpa zbyt szybka zbyt twarda. zlapalem wszystko, Rychu musi jeszcze poczuć blues We. Ale się ogra
20:0
Heretyk 10:10 po bitwie szachów zabilismy sobie śmieci bez zbytniego ryzykowania z obu stron
Była szansa ale smok dostam 4 rany i trzeba było uważać
Przegralem o 5pkt
Dzięki przeciwnikom i innym graczom
Warzag zaznaczył obecność na turnieju
Więc wziąłem 2 smoki pegaza i śmieci
Rozpa finezji cepa dawała większe szanse niż moja zwyczajowa rozpiska, która pocięto mocniej niż większość gwiazd Hollywood
Twister 12p de
Polatalismy, bitwa dziwnych przypadków
Wygrywam po szachach i lekkim błędzie na smoku
Rychu We
Nie miał szans moja rozpa zbyt szybka zbyt twarda. zlapalem wszystko, Rychu musi jeszcze poczuć blues We. Ale się ogra
20:0
Heretyk 10:10 po bitwie szachów zabilismy sobie śmieci bez zbytniego ryzykowania z obu stron
Była szansa ale smok dostam 4 rany i trzeba było uważać
Przegralem o 5pkt
Dzięki przeciwnikom i innym graczom
Warzag zaznaczył obecność na turnieju