Karpiu - Galeria - Up - 19/08/2016 W9ED, WM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Karpia - 01.12.2014 - Knights, DO, Belakor
nie marudzić bo mi sie Karp zbiesi i nie bede widział postępów prac.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciśnij Karpiu. Jak sie podjąłeś, to teraz zap...j ...
Durant mogłbym ściemniać o jakiś magicznych technikach ale nie , To poprostu śmietnikDurant pisze:A ja mam pytanie do czego używasz odrzywki do włosów? (ws podczas malowania )
Karpiu ,wszyscy czekamy..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Wiec krótki update.
Musze zwiększyć tempo paćkania bo sie nie wyrobie a jeszcze kadra i rydwany przedemną . Nawyżej walnie sie drybrusz i tak klient sie nie zczai :D:D co nie LOKO
Khornici są w srodku paćkania jak widać reszcie brakuje podstawek.
Musze zwiększyć tempo paćkania bo sie nie wyrobie a jeszcze kadra i rydwany przedemną . Nawyżej walnie sie drybrusz i tak klient sie nie zczai :D:D co nie LOKO
Khornici są w srodku paćkania jak widać reszcie brakuje podstawek.
przecież Ty nawet drybrsusha nie umiesz..
ed. najty, choseni i wariorzy ładni , zaropiali, zardzewiali, DO i khornici w ostrym wipie.
ed. najty, choseni i wariorzy ładni , zaropiali, zardzewiali, DO i khornici w ostrym wipie.
Koniec malowania WOCH dla LOKO.
Final Up
Edit
Poprawiłem kolory fot
Tak czy inaczej koniec
Armia była w opłakanym stanie dwa pierwsze tygodnie spędziłem na czyszczeniu wszystkich modeli. Następne dwa na doprowadzaniu ich do stanu używalności do podkładowania. Całość wyglądała jak gruzowisko podczas remontu mieszkania. Nawet nie wiedziałem czy modele sa kompletne. Teraz wygląda to spójnie i konkretnie. W ciul roboty było ale koniec.
Final Up
Edit
Poprawiłem kolory fot
Tak czy inaczej koniec
Armia była w opłakanym stanie dwa pierwsze tygodnie spędziłem na czyszczeniu wszystkich modeli. Następne dwa na doprowadzaniu ich do stanu używalności do podkładowania. Całość wyglądała jak gruzowisko podczas remontu mieszkania. Nawet nie wiedziałem czy modele sa kompletne. Teraz wygląda to spójnie i konkretnie. W ciul roboty było ale koniec.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2015, o 22:58 przez ^Karpiu^, łącznie zmieniany 1 raz.
ładne. dziękuję w imieniu partii. przyjmę.
czemu pan na smoku dalej patrzy w niebo?
czemu pan na smoku dalej patrzy w niebo?
za ogrom roboty.
Jaki czas realizacji?
Jaki czas realizacji?
Łacznie 3 miechy z okładem samej roboty plus ze 2 tygodnie umawiania sie z Fluffem by wziac od niego przesyłkę:)Kosa pisze: za ogrom roboty.
Jaki czas realizacji?
Loko.
Kombinowalem i poszedłem na kompromis . Facet za duzo nogi rozszerza jak do stosunku i na samej szyji siedzialby jak na cienkim ekhem Tak lepiej faktycznie model leży plus nie trzeba było niszczyć samego modelu smoka. Możesz go wystawiac jako samego Galraucha.
Pare Wip-ow z ktorymi sobie ostatnio dlubie
Walkia juz na wykonczeniu ( tak samo jak kilka innych rzeczy które wrzuce później ). U Thorgrima zostały mi Washe rozjasnienia i ogólna zabawa Tak samo Vliritch
Walkia juz na wykonczeniu ( tak samo jak kilka innych rzeczy które wrzuce później ). U Thorgrima zostały mi Washe rozjasnienia i ogólna zabawa Tak samo Vliritch
- rudobrody79
- Falubaz
Muszę przyznać, ODWALIŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY SZACUN
aż miło popatrzeć i na pewno świetnie będzie się grało takimi figsami
niestety Karpiu wielu ludzi gra / siedzi w dziale rozpisek / bawi małe dzieci / zamiast oceniać wypociny innych
osobiście mam 17 miesięczną kózkę i dopiero od 2 miechów mam możliwość posiedzenia po 2h tygodniowo na naszym forum
aż miło popatrzeć i na pewno świetnie będzie się grało takimi figsami
niestety Karpiu wielu ludzi gra / siedzi w dziale rozpisek / bawi małe dzieci / zamiast oceniać wypociny innych
osobiście mam 17 miesięczną kózkę i dopiero od 2 miechów mam możliwość posiedzenia po 2h tygodniowo na naszym forum
rudobrody79 pisze:niestety Karpiu wielu ludzi gra / siedzi w dziale rozpisek / bawi małe dzieci / zamiast oceniać wypociny innych
Jak podrośnie do wieku 12 lat, będzie mogła niewolniczo nakładać podstawowe kolory na figsy, co przyspieszy malowanie
Krasnale bardzo fajnie się zapowiadają, ciśnij dalej
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Dzięki chlopaki.
Krasnoludy cisne bo chce zrobić przerwe od Wochu. Musze jeszcze kupić kilka modeli i pomalować.
Krasnoludy cisne bo chce zrobić przerwe od Wochu. Musze jeszcze kupić kilka modeli i pomalować.
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Karpiu a coś więcej niż basic? W końcu tyle lat już malujesz... a może dopiero zaczynasz? Jeżeli tak to całkiem niezłe figsy