[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
To znaczy że masz telefon pewnie i możesz zadzwonić do kogoś na miejscu lub napisać sms.
Nie żyjemy przecież w średniowieczu. ^.^
Nie żyjemy przecież w średniowieczu. ^.^
Tylko Golonka nie ma ogonka!
Łatwiej organizatorowi to wrzucić niż mi przeszkadzać jednemu z graczy, aby zebrał WSZYSTKIE wyniki i mi je podał przez telefon, kiedy ja będę je przepisywał na kartkę...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
oho jak groźnie to zabrzmiało, wrrr, aż mi w pięty poszło, że sam zjeb** na maxa, że nie chciało mi się tyłka ruszyć na turniej z różnych powodów:-)Toczek pisze:Nie było zakazu wyjazdu na Master więc cieszcie się że w ogóle wrzucają cokolwiek.
jasne, i tak 50-100 osób będzie dzwonić i pytać jakie są paringi swoich kolegów którzy nie zjeb** i pojechali jednak grać i nie są od tego, żeby ogarniać pracę orgomToczek pisze:To znaczy że masz telefon pewnie i możesz zadzwonić do kogoś na miejscu lub napisać sms.
powinieneś pisać bloga z poradami widzę tu ukryty potencjał rozwiązywania problemów, zwłaszcza w korporacjach
@organizatorzy
wrzućcie coś 5 bitwa pewnie trwa a tu cisza
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Strasznie pocięte Lizaki a Golona wynik robiKrólik pisze:Top3 podobno: AndrzejAndrzej Golonka Furion
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Wyniki? Był drugi, draft mu zabrał zwycięstwo!
Ja się pytam gdzie Warszawa?
Ja się pytam gdzie Warszawa?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Opozycja trenuje Andrzej w ukryciu, żeby zdetronizował Furka w kadrze
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
wyniki w drugim poście.
powiedzmy, że prezydium organizacyjno-sędziowskie było nieco ograniczone w tym roku więc nie było ani komu ani kiedy zając się rzetelnym relacjonowaniem.
dziękujemy wszystkim graczom za przybycie oraz klubowi Salamandra za wsparcie.
mam nadzieję do zobaczenia w przyszłym roku.
powiedzmy, że prezydium organizacyjno-sędziowskie było nieco ograniczone w tym roku więc nie było ani komu ani kiedy zając się rzetelnym relacjonowaniem.
dziękujemy wszystkim graczom za przybycie oraz klubowi Salamandra za wsparcie.
mam nadzieję do zobaczenia w przyszłym roku.
SD, alarielka i wlJarekK pisze:Brawo top3! Andrzej grał na smoku?
Czekam teraz na płacz w temacie ETC compa na HE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
po prostu widać jakie demony są przegiętą armią z takimi ograniczeniami brawo dla zwycięzcówlohost pisze:najlepsze demony na 35 miejscu...Lipek, co Ty zrobiles?
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed