Ooo, moja rozpiska z Krakowa wygrała MasteraAndrzej pisze:SD, alarielka i wlJarekK pisze:Brawo top3! Andrzej grał na smoku?
Czekam teraz na płacz w temacie ETC compa na HE
[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Ale zesmy sie srogo zbombardowali z Garazu Pozdrawiam ekipe alkusow! Ci ktorych nie bylo na Wloclawskim masterze maja czego zalowac!!! Super weekend! Piony w gorze dla: Lajkonika, Dymitra, Gasiora, Tutajca, Riplaya, Mlodego, Karliego i reszty wytrwalych melanzownikow, a zwlaszcza dla mistrzow imprezy, czyli Kalafiora i Matiego
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Gratki dla TOPu!
Brawo Andrzej! ! !
Brawo Andrzej! ! !
Ostatnio zmieniony 22 lut 2015, o 20:08 przez debelial, łącznie zmieniany 1 raz.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Gratulacje dla topu!
To był bardzo udany weekend i figurkowo i towarzysko. Jeszcze czuję w starych kościach poprzednią noc. Dzięki wszystkim, z którymi grałem w figurki i w darty oraz wszystkim uczestnikom wieczornej imprezy! Było srogo!
To był bardzo udany weekend i figurkowo i towarzysko. Jeszcze czuję w starych kościach poprzednią noc. Dzięki wszystkim, z którymi grałem w figurki i w darty oraz wszystkim uczestnikom wieczornej imprezy! Było srogo!
- swieta_barbara
- habydysz
Brawa dla topu! Graty Andrzej, super występ!
Włocławek był epicki - jak co roku! Dla mnie najlepsza akcja, to impreza w Garażu - wszyscy batlowcy w jednej miejscówce wieczorem, a nie jak zwykle rozłazimy się po pokojach. Shinue, nie możesz przestać robić tej imprezy, jest po prostu super.
Mati i Kalafior dziś rano to słodziaki, japa się sama śmiała jak ich widziałem.
No i OFC fajnie być najlepszym WoCem na turnieju.
Włocławek był epicki - jak co roku! Dla mnie najlepsza akcja, to impreza w Garażu - wszyscy batlowcy w jednej miejscówce wieczorem, a nie jak zwykle rozłazimy się po pokojach. Shinue, nie możesz przestać robić tej imprezy, jest po prostu super.
Mati i Kalafior dziś rano to słodziaki, japa się sama śmiała jak ich widziałem.
No i OFC fajnie być najlepszym WoCem na turnieju.
Byłem fair , w ostatniej bitwie gram z Dominem i mowie mu ze gram o nic wiec napierdalam diablem z 5ciu, wyjebal sie wczesniej 2x to ma za kare 3ci raz sie wyjebac bo mu sie nalezy , chwile p tym jak to powiedzialem - ifka i krater , to te 2 pkty ktore mi zabrakłoswieta_barbara pisze: No i OFC fajnie być najlepszym WoCem na turnieju.
Shinue pisze: 1 Andrzej HE 96
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Ty tez wygrales dzis turniej, jak Andrzej
Graty Andrzej!
Organizatorzy - jestescie the best, bez dwoch zdań najlepsze impreza ever
Dzieki wszystkim, szczególnie solowi i (ha ha!) dominowi z SS i Laikowi i Szaitisowi z nikąd (o ile lepiej sie jeździ teraz ), bezkonkurencyjna (smsowe głosowanie trwa) ekipa samochodowa! , ktorzy przypomnieli mi, dlaczego mastery to świetna sprawa - roczna przerwa (od Wloclawka poprzedniego xD) zrobila swoje
Graty Andrzej!
Organizatorzy - jestescie the best, bez dwoch zdań najlepsze impreza ever
Dzieki wszystkim, szczególnie solowi i (ha ha!) dominowi z SS i Laikowi i Szaitisowi z nikąd (o ile lepiej sie jeździ teraz ), bezkonkurencyjna (smsowe głosowanie trwa) ekipa samochodowa! , ktorzy przypomnieli mi, dlaczego mastery to świetna sprawa - roczna przerwa (od Wloclawka poprzedniego xD) zrobila swoje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Czym Assur tak wymiatał? Franciszkiem czy demisiami?
Niestety z wyników ostatecznych a nie z samych gier ale tak z ciekawości średnia ilość punktów z turnieju:
WE 75,6 (5)
LIZ 73,75 (4)
BOC 73 (1)
TK 70,5 (2)
HE 69,28571429 (7)
VC 67,4 (5)
OK 64,66666667 (6)
SK 63,4 (5)
WOC 62,5 (8)
EMP 62,14285714 (7)
BRE 60,5 (4)
CHD 54 (1)
DOC 52 (5)
DE 51,57142857 (7)
DF 48,25 (4)
OG 46,6 (5)
W nawiasach podana ilość graczy. Jakby były podane czyste wyniki z gier na pewno były by to bardziej wartościowe dane ale już te coś mogą powiedzieć
Naturalnie jak wszystkie dane statystyczne zbierane z małej próby nie określa to siły armii jakoś bardzo realistycznie. Tak tylko akurat miałem excela pod ręką.
Edit: za pm lohosta usunąłem z podsumowania dwóch graczy którzy nie grali w drugim dniu - zmianie uległy statystyki HE i DF.
WE 75,6 (5)
LIZ 73,75 (4)
BOC 73 (1)
TK 70,5 (2)
HE 69,28571429 (7)
VC 67,4 (5)
OK 64,66666667 (6)
SK 63,4 (5)
WOC 62,5 (8)
EMP 62,14285714 (7)
BRE 60,5 (4)
CHD 54 (1)
DOC 52 (5)
DE 51,57142857 (7)
DF 48,25 (4)
OG 46,6 (5)
W nawiasach podana ilość graczy. Jakby były podane czyste wyniki z gier na pewno były by to bardziej wartościowe dane ale już te coś mogą powiedzieć
Naturalnie jak wszystkie dane statystyczne zbierane z małej próby nie określa to siły armii jakoś bardzo realistycznie. Tak tylko akurat miałem excela pod ręką.
Edit: za pm lohosta usunąłem z podsumowania dwóch graczy którzy nie grali w drugim dniu - zmianie uległy statystyki HE i DF.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, o 11:22 przez ślivek, łącznie zmieniany 1 raz.
Turniej jak turniej, ale impreza jak w dawnych czasach. Tyle alko akcji to chyba przez cały sezon nie było - śmiechów pełno. Kto nie był nie wie co to życie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Brawo Andrzeju!
Widzę, że mój rozklekotany smok przyniósł szczęście
Widzę, że mój rozklekotany smok przyniósł szczęście