Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Zgłosiłem się do rankingu parę dni temu i jeszcze mnie na liście nie ma.
Jeśli mogę prosić to proszę o zarejestrowanie.
Piotr Pietruszka
Nick: Carry
Armia: VC
Miasto: Kielce
Jeśli mogę prosić to proszę o zarejestrowanie.
Piotr Pietruszka
Nick: Carry
Armia: VC
Miasto: Kielce
Ja dobrze pamietam że teraz turniej zgłąsza się 5 dni wczesniej a nie tydzień?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wpisz 8 par w tym 14 graczy a Tym co grali sami dodaj do pary kubusia puchatka i prosiaczka. Potem w wygenerowamym csv usun recznie linie.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeśli ktoś jeszcze się tym zajmuje to źle zgłosiłem turniej.
12.04 zostaje
19.04 do skasowania
12.11 do skasowania
sorki coś mi klawiatura nawaliła
pozdro
12.04 zostaje
19.04 do skasowania
12.11 do skasowania
sorki coś mi klawiatura nawaliła
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Żal, normalnie.
Spróbuję założyć wielki arkusz w XLS, który będzie tę ligę obsługiwał.
Nie wiem czy potrafię to zautomatyzować do poziomu, przy którym będzie to naprawdę praktyczne, ale zobaczymy.
Jeżeli mam się wstrzymać, bo są jakieś przeciwwskazania, dajcie znać.
To nie jest 5 minut, więc nie chcę tracić czasu, gdyby jednak środowisko nie chciało.
A jeżeli jest tu ktoś kto ogarnia Excel na zaawansowanym poziomie i widzi jakieś techniczne przeciwwskazania - proszę o kontakt.
Spróbuję założyć wielki arkusz w XLS, który będzie tę ligę obsługiwał.
Nie wiem czy potrafię to zautomatyzować do poziomu, przy którym będzie to naprawdę praktyczne, ale zobaczymy.
Jeżeli mam się wstrzymać, bo są jakieś przeciwwskazania, dajcie znać.
To nie jest 5 minut, więc nie chcę tracić czasu, gdyby jednak środowisko nie chciało.
A jeżeli jest tu ktoś kto ogarnia Excel na zaawansowanym poziomie i widzi jakieś techniczne przeciwwskazania - proszę o kontakt.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Imo lepiej juz napisac webowa apke z prawdziwego zdarzenia
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:Imo lepiej juz napisac webowa apke z prawdziwego zdarzenia
Ale nie chodzi o to co można zrobić, tylko co się rzeczywiście zrobi.
@ Kalesoner
Dzięki za info. Napiszę do niego i spróbuję ustalić co i jak.
Napisałem bezpośrednio do Adeona - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Napisałem też do ludzi z WMki - z pytaniami czy ich ranking można by zcustomizować pod nas.
Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać co i jak.
Napisałem też do ludzi z WMki - z pytaniami czy ich ranking można by zcustomizować pod nas.
Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać co i jak.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
a co stoi na przeszkodzie żeby to zrobić?JaceK pisze:
Po znajomości to nie jest jakiś wielki pieniądz nawet jakby trzeba było za to zapłacić. Jakiś tam budżet niewielki z podatku masterowego chyba jest
To, proszę, zrób.Durin pisze:a co stoi na przeszkodzie żeby to zrobić?JaceK pisze:
Przysłużysz się wszystkim.
Front mogę zrobić free, backend wolałbym bardziej profesjonalnie przygotowany
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Jakby były chęci, to firma z którą współpracuję chciałaby zautomatyzować koordynację Ligii Ogólnopolskiej. Zagwarantowaliby od siebie serwer odpowiedni i system webowy z bazą danych oraz sędziówką na turnieje. Każdy gracz musiałby się zarejestrować i turnieje byłyby prowadzone za pomocą tej aplikacji, a wyniki wraz z innymi dodatkowymi statystykami oraz punktami do ligi, automatycznie byłyby przeliczane i archiwizowane. Z żadnymi kosztami wobec środowiska by się to nie wiązało (raczej odwrotnie, może sponsoring jakiś na turniejach), tylko trzeba by się dostosować do systemu i współpracować
Z kim się generalnie kontaktować w tej sprawie najlepiej, bo jeszcze się okazać może, że ludzkość jednak woli PHPa, Excela i ręczną aktualizację? No i jak się zapatrujecie?
Z kim się generalnie kontaktować w tej sprawie najlepiej, bo jeszcze się okazać może, że ludzkość jednak woli PHPa, Excela i ręczną aktualizację? No i jak się zapatrujecie?
Azurix pisze:tylko trzeba by się dostosować do systemu i współpracować
Z kim się generalnie kontaktować w tej sprawie najlepiej, bo jeszcze się okazać może, że ludzkość jednak woli PHPa, Excela i ręczną aktualizację?
Co do pierwszego - co znaczy "się dostosować"? Zasady ligi uchwalają przedstawiciele klubów.
Współpracować - żaden problem.
Nie ma się z kim kontaktować. Ludzkość potrzebuje rozwiązania. Po prostu ustal szczegółowe warunki, opublikuj tu i dostaniesz odpowiedź.
Dziękuję!