[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Wrzuć cie rozpiski.....poproszę
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Aktualizacja wyników w drugim poście.
Pod koniec tygodnia będę chciał je zgłosić do ligi.
PS. ważna sprawa. dostaję sporo wiadomości na priva z prośbą o udostępnienie rozpisek. osobiście uważam, że kwestia rozpisek powinna być transparentna ale nie chcę wprowadzać nowej tradycji. a zatem proszę tych, którzy nie chcą by ich rozpiski były ujawnione o pw do końca tygodnia. pozostałe rozpiski upubliczniam w poniedziałek.
Pod koniec tygodnia będę chciał je zgłosić do ligi.
PS. ważna sprawa. dostaję sporo wiadomości na priva z prośbą o udostępnienie rozpisek. osobiście uważam, że kwestia rozpisek powinna być transparentna ale nie chcę wprowadzać nowej tradycji. a zatem proszę tych, którzy nie chcą by ich rozpiski były ujawnione o pw do końca tygodnia. pozostałe rozpiski upubliczniam w poniedziałek.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie każdy uczestnik turnieju przeczyta powyższego posta, a część z nich pewnie stara się o miejsce w kadrze, więc nie jestem pewien czy to dobry pomysł.
Wielkie oko czuwa!
Wielkie oko czuwa!
Przeczytam co ona robi bo aż ciekawy jestem czym grałeśAndrzej pisze:Spam alariellek nadciąga?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Bardzo +1...Pająk pisze:Nie musisz w niemal każdym temacie pisać jaki to warhammer jest zły... To już nudne...
Nie grasz w WFB spoko, ale po co ten wieczny hejt?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Co to za master bez flejmu ? To dopiero jest dobra ocena Mastera
Groszek trollu .
Poczytałem i fajna babka z niej widać, że dodanie speców potrafią niektórzy gracze wykorzystać .
Poczytałem i fajna babka z niej widać, że dodanie speców potrafią niektórzy gracze wykorzystać .
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
https://www.youtube.com/watch?v=VEXzWr0ke50#t=270Lazur pisze:Allarielka to taka Brooke z Mody na sukces tylko zamiast Foresterom daje dupy wszystkim potomkom Aenoriona
polecam obejrzec 25 sekund od momentu ode mnie pokazanego ;>
edit
a tutaj cytat jakby ktos nie mial dzwieku na daną chwile ;]
Stella Gibson: That's what really bothers you isn't it? The one-night stand? Man fucks woman. Subject man, verb fucks, object woman. That's okay. Woman fucks man. Woman subject, man object. That's not so comfortable for you is it?
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"