+1Robert.P pisze:chodzi mi o te pozy ktore GW robi modela latajacym
Ani to nie Lata ani nie chodzi po ziemi.I jest przyczepione na dziwne sposoby.
End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Slayer Zabójców
- Masakrator
A ty dlaczego cały czas nie biegasz?Kacpi 1998 pisze:a ty jakbyś mógł latać to byś chodził czy latał?
Chaos, chaos...chaosvia an anonymous source on Faeit 212
I got a good piece of news from a friend who works out of GW in Nottingham, He claims "new GUO coming in a month, maybe 6 weeks. Its a much much bigger model, posed in a similar fashion to the FW one but seems to have Nurglings spread around the base and guts. Theres some head variations too.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Gdzie te czasy, gdy podstawka dla rydwanów była właśnie podstawką typu monster...Balcerek pisze:Mógłby dostać podstawkę typu Monster a nie dla rydwanów
- GrimgorIronhide
- Masakrator
And they won't come back no more, no more, no more, no more... :pNaviedzony pisze:Gdzie te czasy, gdy podstawka dla rydwanów była właśnie podstawką typu monster...Balcerek pisze:Mógłby dostać podstawkę typu Monster a nie dla rydwanów
Swietnie!.Demony zasluzyly na nowe Modele GD !Azgaroth pisze:Chaos, chaos...chaosvia an anonymous source on Faeit 212
I got a good piece of news from a friend who works out of GW in Nottingham, He claims "new GUO coming in a month, maybe 6 weeks. Its a much much bigger model, posed in a similar fashion to the FW one but seems to have Nurglings spread around the base and guts. Theres some head variations too.
Wszystkie po za Panem Zmian jak dla mnie byly brzydkie.
Mam nadzieje ze wydadza wszystkie nie Tylko Bloodthirstera i GUO.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Paskudztwo, jednak im większe modele robi GW tym bardziej paskudne. Nogi są tak umięśnione, że w udach wydlądają jak pękate worki kartofli, a pozy tych nóg to normalnie jakby tańczyli zbojnickiego.
Na cyklu pewnie są, w kocu koniec świata nadchodziGrimgorIronhide pisze:Paskudztwo, jednak im większe modele robi GW tym bardziej paskudne. Nogi są tak umięśnione, że w udach wydlądają jak pękate worki kartofli, a pozy tych nóg to normalnie jakby tańczyli zbojnickiego.
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
Do you even squat?GrimgorIronhide pisze:Paskudztwo, jednak im większe modele robi GW tym bardziej paskudne. Nogi są tak umięśnione, że w udach wydlądają jak pękate worki kartofli, a pozy tych nóg to normalnie jakby tańczyli zbojnickiego.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN