Mapet Show
Moderator: Ziemko
Re: Mapet Show
Mapet luuuz policzyliśmy w drodze powrotnej to Ziemasowi z minimum rok brakuje do pomalowania armii
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ladne Skad nagle pomysl na zolty (schemat armijny miales do tej pory niebieski plus fiolet z tego pamietam) Zrobilem sobie nowego herosa z GW na coldzie z gamezona, zaczalem nawet malowac po czym mi sie odechcialo :/
Jeszcze gorzejMapet pisze:Nie idźmy tą drogąMorok pisze:schemat Arki Gdynia
Niech to będzie "solidarni z Ukrainą"
Kolata what an perfect idea
Ogon mogles zrobic jak pysk - bialy, ale reszta bomba!
miały być 4 gotowe, jest jeden... (dobrze, że jest PMOTM bo bym i tego pewnie nie skończył)
...ale pomaluje je w maju na 100%
plan jest taki: 4 ripki, potem 5 terków, potem stegoadon (albo i dwa) potem metalowi saurusi z 5ed, potem TG z 5ed, a potem pomyśle co dalej jak jeszcze warhammer będzie istniał
pozdro 599
...ale pomaluje je w maju na 100%
plan jest taki: 4 ripki, potem 5 terków, potem stegoadon (albo i dwa) potem metalowi saurusi z 5ed, potem TG z 5ed, a potem pomyśle co dalej jak jeszcze warhammer będzie istniał
pozdro 599
zgłoszenie Play Mini Of The Month LVIV
idzie mi te malowanie jak reformy PO
...no może trochę szybciej bo mi jeden na miesiąc
... został jeszcze jeden ripek i już nigdy nie będę musiał ripków malować
nie wiem co następne, stedzio czy terki, czy może oddział saurusów z 5ed metal..
na ostatniego ripka daje sobie tydzień
to pisałem ja, Jarząbek
idzie mi te malowanie jak reformy PO
...no może trochę szybciej bo mi jeden na miesiąc
... został jeszcze jeden ripek i już nigdy nie będę musiał ripków malować
nie wiem co następne, stedzio czy terki, czy może oddział saurusów z 5ed metal..
na ostatniego ripka daje sobie tydzień
to pisałem ja, Jarząbek