Wiem, że święto już zapomniane (lata świetności ostawione w czasach PRL) ale warto choć w ten jeden dzień pamiętać o naszych dzielnych damach (a najlepiej każdego dnia w roku ). Chciałem złożyć wszystkim Paniom udzielającym się na BP przede wszystkim wszystkiego najlepszego Czasem mam wrażenie, że my prowadzimy bitwy przy stole, a kobiety przez całe życie, mając znacznie "większe" przeciwstawności losu niż wynik rzutów kostką
Życzę jak najwięcej sił w ogarnianiu nie zawsze łatwego męskiego świata i zbierania tego wszystkiego do zgrabnej "kupy" oraz jak najwięcej czasu na realizowanie własnych marzeń
Życzenia dla kobiet :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Teraz zrozumiałem.... Ten kot jest tak na prawdę na zewnątrz pralki, a to my siedzimy w środku i jesteśmy zdani na łaskę Pani Yudokuno
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
I podbijamy temacik
Najlepszego drogie Panie, abyście rzucały ifki z 1 kostki lub jeśli dama niegrającą jest aby dzielnie znosiła dziecinne hobby lubego.
Najlepszego drogie Panie, abyście rzucały ifki z 1 kostki lub jeśli dama niegrającą jest aby dzielnie znosiła dziecinne hobby lubego.