ETC 2015 | Army Restrictions - finalne, pierwszy post
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2015 | Army Restrictions - 1. post up 15.02.2015
Helbrona jest dobra na nubkow
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Tak zmieniło się dopisaliśmy wspomniane progi (nie wiem gdzie wcześniej były zapisane - tak to ejst jak się ma x dokumentów), jest zmiana w meetingu gdzie jak przegrywasz rzut i nie zaczynasz to wybierasz stronę.c4h10 pisze:@Kudlaty
Czy cos zmienilo sie w dokumencie zwiazanym ze scenariuszami? W szczegolnosci interesuja mnie progi 150/200 za Battleline/Meeting
heros na rydwanie rozumiem, że tez zaliczany jest do mounted?
Efekty nowego draftu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No mnie bawi.
3 SF z ratlingami to 4 punkty. Jak go pytałem przed chwilą
3 SF z ratlingami to 4 punkty. Jak go pytałem przed chwilą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
1-1 pkt za każde zaczęteJarekK pisze:@ Kaleson
1 ratling - 0 punktów
2 ratlingi - 2 punkty
3 ratlingi - 4 punkty
4 ratlingi - 5 punktów
reszta się zgadza
2-3 bitwy ze skavenami i sam się przekonałem, że to co robi combo: 120 slavów, którzy cię blokują, z latarami i tymi ratlingami, którzy cię sukcesywnie rozstrzeliwują to jakiś niezdrowy żart.
Nawet w combat nie można było uciec.
Spodziewałem się czegoś w tym stylu, albo realnego wyboru między zabawkami do strzelania i slavami w rozpie.
- swieta_barbara
- habydysz
masz do SF to co miales + nowe do ratlingow
wiec sciete jest wszystko tak jak wczesniej
wiec sciete jest wszystko tak jak wczesniej