![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Standardowo można brać działko DoW ale salki chyba lepsze, szczególnie przy Slannie jak tylko 1 slot rare zostaje, aczkolwiek zależy z kim gramy. Ja natomiast myślałem o .... dwarfach
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Ziemko
No i w tym sęk Ziemko że nie wynajął ich jakiś tam zapatrzony w swoja moc slann tylko Saurus Stara Krew ktory rozumie ich hulackie zycieZiemko pisze:Jasne , ze zeroSlann jakies bandy zbirow by nie wynajal
Jak patrze na lizaki to w sumie oni nic nie potrzebuja z jednostek , bo wszystko maja co potrzeba... Dlatego tez jestem przeicwny Dow ( choc glowna kwestia to zero klimatu dla mnie
Fast rzeczywiscie , ale to nie problem - niech w nowym AB dopuszcza skinki na coldach w normalnej rozpie jako core i problem z glowy... Odnosnie artylerii - gdyby to samo engina dopuscili tez nie byloby zleShino pisze:zwykly szybki fast by sie przydal... no i jakas artyleriaZiemko pisze: Jak patrze na lizaki to w sumie oni nic nie potrzebuja z jednostek , bo wszystko maja co potrzeba...
Ziemko jest z Jaszczurów Wszechpolskich!Fast rzeczywiscie , ale to nie problem - niech w nowym AB dopuszcza skinki na coldach w normalnej rozpie jako core i problem z glowy... Odnosnie artylerii - gdyby to samo engina dopuscili tez nie byloby zle Po raz kolejny powtorze , tylko czysta lizakowska krew w rozpiskach jaszczuroludzi , zero brudnej krwii ludzi czy innych stworzen .
Z ludzi bębenmax pisze:zgadzam sie DoW w lizardach stanowczo nie!
lizardy to dzikie bestie ]:->
zamiast sprzymiezyc sie z jakimis ludzmi czy jakas inna plewa wola ich zjasc czy przerobic na cos uzytecznego np. beben, siodlo