07.03 - Euro w Conieco I- Dankowice
Re: 07.03 - Euro w Conieco I- Dankowice
Andrzej gniecie system
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- Big Boss M.
- Falubaz
Fajny turniej, miejscówka super. Dziekuje za 3 sympatyczne bitewki;)
Dydu pisze:Już się skończyło gniecenie bo Alarielka i SD się nie mieszczą.Heretic pisze:Andrzej gniecie system
Oj tam, oj tam.
BTW. Może wpadniecie do goblina w ta niedzielę??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Leoch czyli chcesz wrocic do smiecio armii na stołach ? Miło słyszec
- RedScorpion
- Falubaz
Istotnie nikt nie sprawdził malowania/hobbystyki a szkoda bo w regulaminie była. Akcesoriów też nikt nie sprawdził.
Ta gra nie jest po to by się spinać o takie sytuacje Czym jest 15 minut w stosunku do wieczności ??Burack pisze:Dla mnie turniej super. fajna mijescówka i dobry dojazd.
Na przyszłosc dla mnie jedynie trzeba by bardizej trzymac sie czasu - rozwalają mnei sytuacje gdzie wszyscy siedza juz po grach i czekaja na 1 stół ->15 minut...
Spoko, już mam nową rozpę, jeszcze lepszą. I alarielka nadal w niej jest!Dydu pisze:Już się skończyło gniecenie bo Alarielka i SD się nie mieszczą.Heretic pisze:Andrzej gniecie system
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
^Karpiu^ pisze:Ta gra nie jest po to by się spinać o takie sytuacje Czym jest 15 minut w stosunku do wieczności ??Burack pisze:Dla mnie turniej super. fajna mijescówka i dobry dojazd.
Na przyszłosc dla mnie jedynie trzeba by bardizej trzymac sie czasu - rozwalają mnei sytuacje gdzie wszyscy siedza juz po grach i czekaja na 1 stół ->15 minut...
hue hue w sumie racja
Te 15 minut to dwie osoby, które nie szanują pozostałych uczestników. Osobiscie wolalbym, aby frekwencja była mniejsza, a nie pojawiały się takie osoby.^Karpiu^ pisze:Ta gra nie jest po to by się spinać o takie sytuacje Czym jest 15 minut w stosunku do wieczności ??Burack pisze:Dla mnie turniej super. fajna mijescówka i dobry dojazd.
\/\
- RedScorpion
- Falubaz
Za opóźnienie 15 minut i większe powinno być co najwyżej 5:5, no może 8:8 jak gospodarz ma dobry humor i powinno to być ujęte w regulaminie.
Nie zmienia to jednak ogólnego wrażenia z turnieju. Super miejsce, smaczne zapiekanki, z Pszczyny tylko 25 minut. Ogólnie bardzo na plus. Troszkę było ciemno w ostatniej bitwie, ale dało się grać.
Nie zmienia to jednak ogólnego wrażenia z turnieju. Super miejsce, smaczne zapiekanki, z Pszczyny tylko 25 minut. Ogólnie bardzo na plus. Troszkę było ciemno w ostatniej bitwie, ale dało się grać.