W ramach robienia czystek na polce z figami na ebay , pomalowalem ja - jestem zadowolony z szaty , wlosow , kamienia na ladze. Skora i bezowa szata nie do konca mnie satysfakcjonuje... Takie tam malowanie bez rewelcji...
Damsel of tha Lady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
bardzo fajna damselka - prosi sie tylko o jedna rzecz - na plaszczyku moznaby dodac taka "nitke" z nmm zlotego ... nadaloby to figsie wiecej uroku ... BTW troche male te zdjecia ;/
Ja ich nie robie... Myslalem o nitce , ale ten plaszcz ma strasznie dziwna budowe i po prostu ta nitka w niektorych miejscach by dziwnie wygladala...
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
moim zdaniem najlepsza twoja figurka
całkiem sympatycznie wyszła, a zwłaszcza te części o których sam wspomniałeś. Widać poprawę zwłaszcza na większych powierzchniach.
nie podoba mi się srebrny "NMM". zdecydowanie musisz nad nim popracować. IMO zbyta małe kontrasty są na nim.
czekam na coś poważniejszego
pozdro
czeka
całkiem sympatycznie wyszła, a zwłaszcza te części o których sam wspomniałeś. Widać poprawę zwłaszcza na większych powierzchniach.
nie podoba mi się srebrny "NMM". zdecydowanie musisz nad nim popracować. IMO zbyta małe kontrasty są na nim.
czekam na coś poważniejszego
pozdro
czeka
Najlepsza figurka ? Romek to zerknij kilka tematow w dol na 2 herosow He i jednego WE - oni sa imho duzo lepsi od niej - ona byla malowana tylko po to , zeby juz tyle nie kurzyc sie...
Srebrny nmm jest z d... , ale byl robiony zanim mi Lan podal swoj przepis... Nastepna figsa bedzie z eksperymentalnym nowym srebrnym nmmem...
Dzieki za koment
Srebrny nmm jest z d... , ale byl robiony zanim mi Lan podal swoj przepis... Nastepna figsa bedzie z eksperymentalnym nowym srebrnym nmmem...
Dzieki za koment
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
no pardon
źle się trochę wyraziłem. najprzyjemniej mi sie ja ogladało. Elfy moze i były lepsze miejscami, ale maiły takie elementy, które mnie strasznie raziły, a były b. ważne (np. Miecz, płaszcz). U niej raczej czegos takiego nie ma.
pozdro
źle się trochę wyraziłem. najprzyjemniej mi sie ja ogladało. Elfy moze i były lepsze miejscami, ale maiły takie elementy, które mnie strasznie raziły, a były b. ważne (np. Miecz, płaszcz). U niej raczej czegos takiego nie ma.
pozdro
O gustach sie nie rozmawia Ja z Helfow bylem bardziej zadowolony i lepiej mi sie je malowalo niz ja Teraz jak skoncze dla kumpla bsb dwarfickiego ( nienawidze malowac krasi) to pocisne nowego Korhila - zobaczymy jak wyjdzie...
- GraveDigger
- Chuck Norris
Fajne Fajne. Wlosy bardzo mi sie podobaja Wydaje mi sie ze ten czerwony jakos niebardzo sie komponuje z reszta i ten plaszczyk zrobilbym jasniejszy