Master PGA "Przypraw sobie gębe" Poznań 24/25.11.2007
Mysle ze kwestia ta moze byc pozniej uscislona przez LS, ale puki co na potrzeby tego turnieju:
Mamy jeden rzut na strone i na zaczynanie. A co jesli trafie na HE z przedmiotem +1 do rzutu na zaczynanie ? Losujemy wowczas tak jak jest w podreczniku (czyli jeden na strone, jeden na zaczynanie, gdzie ten kto skonczy pierwszy sie wystawiac ma +1 do tego rzutu) ? Czy tez przedmiot ten pozostaje bezuzyteczny ?
Mamy jeden rzut na strone i na zaczynanie. A co jesli trafie na HE z przedmiotem +1 do rzutu na zaczynanie ? Losujemy wowczas tak jak jest w podreczniku (czyli jeden na strone, jeden na zaczynanie, gdzie ten kto skonczy pierwszy sie wystawiac ma +1 do tego rzutu) ? Czy tez przedmiot ten pozostaje bezuzyteczny ?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie bede sie wypowiadal na rtemat przedmiotu ktorego opisu nie zobacze wczesniej w booku 

Miałby ktoś porzyczyć 2 blood dragonów na konikach?
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
ja mam i mogę pożyczyć
tylko zadzwoń do mnie to sie ustawimy jakoś w wawie bo nie wiem czy dam rade pojechać na ten turniej...

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie zobacze wczesniej w booku
Czytamy ze zrozumieniem? W BOOKU.przepisać?
- Kedziorson
- Masakrator
czy moge wykorzystań chaosowych konnych jako jakąkolwiek konnice z RoW? pełny WYSIWYG ??
z góry dzięki
z góry dzięki

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
możesz.Kedziorson pisze:czy moge wykorzystań chaosowych konnych jako jakąkolwiek konnice z RoW? pełny WYSIWYG ??
z góry dzięki
powpisuje was jutro, zgłaszajacy sie na forum, ale jakies imie i naziwsko z id najlepiej by nie zaszkodziło.
Pytanie za milion do Szafy:
Czy mogę użyć staro edycyjnych Fiends of Slaanesh jako Pleasureseekerek (oczywiście figsy pomalowane i na odpowiednich podstawkach)
Malin
Czy mogę użyć staro edycyjnych Fiends of Slaanesh jako Pleasureseekerek (oczywiście figsy pomalowane i na odpowiednich podstawkach)

Malin

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Czy zapewniacie zwiedzanie "Cube"?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
malal =- jak kuba wspomnial, nie ma problemu, tylko sprintem z pkp na targi 
malin - beda dobre podstaki to nie ma prawy.
JJ - cube zmienił lokal i jest teraz troszke bardziej sklepek z gralnia a nie na odwrót, ale nie widze przeszkód żeby odwiedzic cube, tyle że tym razem bez kimania. Nocleg w schronisku tym razem.

malin - beda dobre podstaki to nie ma prawy.
JJ - cube zmienił lokal i jest teraz troszke bardziej sklepek z gralnia a nie na odwrót, ale nie widze przeszkód żeby odwiedzic cube, tyle że tym razem bez kimania. Nocleg w schronisku tym razem.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
UWAGA!
Liczba zgłoszonych zbliża sie do 60 osób, pamiętamy o limicie osób, można go lekko nagiąc ale bez przesady, więc jeszcze nie zgłoszonym polecam wysłac swoje zgłoszenie.
Pamiętajcie te że punty za zgłoszenie dostana osoby które wysłały swoje zgłoszenie wraz z rozpiska i ID - a jak wiadomo, 3 punkty = 6 miejsc w góre, więc też warto ja wysła zeby na turnieju nie było płaczu o zgloszenie i brak punktów
Liczba zgłoszonych zbliża sie do 60 osób, pamiętamy o limicie osób, można go lekko nagiąc ale bez przesady, więc jeszcze nie zgłoszonym polecam wysłac swoje zgłoszenie.
Pamiętajcie te że punty za zgłoszenie dostana osoby które wysłały swoje zgłoszenie wraz z rozpiska i ID - a jak wiadomo, 3 punkty = 6 miejsc w góre, więc też warto ja wysła zeby na turnieju nie było płaczu o zgloszenie i brak punktów

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Phi. Interesują mnie gralnie a nie sklepy. Ale zgłoszenie wyślę. Jak zdrowie nawali - dam szybko znać, żeby miejsca nie blokować.szafa@poznan pisze: JJ - cube zmienił lokal i jest teraz troszke bardziej sklepek z gralnia a nie na odwrót, ale nie widze przeszkód żeby odwiedzic cube, tyle że tym razem bez kimania. Nocleg w schronisku tym razem.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.