dwarf thane [gotowy]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Bartys
Kradziej

dwarf thane [gotowy]

Post autor: Bartys »

złapałem ostatnio fazę, że wszystkich bohaterów będę miał mocno konwertowanych i oto są pierwsze tego skutki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Są to jedne z pierwszych moich walk z konwersjami gdzie jest tyle zielonego więc proszę o wyrozumiałość :P ale i konstruktywna krytykę;)
czekam na opinie, potem wrzucę zrobionego.
Sorry że zdjęcia są takie a nie inne ale dobre światło o tej porze roku jest małym problemem.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2007, o 20:41 przez Bartys, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Ogolnie fajny... Ale: ten naramiennik sie zle komponuje; buty brzydkie; tarcza za malo krasnoludzka a za bardzo ludziowa ( :wink: ) ... Fajny topor; broda; ogolny zarys... Jak pomalujesz bedzie dawal rade... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

moze byc, ale nic nadzwyczajnego

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Bardzo fajnie i schludnie, płaszczyk troszeczkę za krótki.... czekam na więcej!

Bartys
Kradziej

dzięki, płaszyczyk jest za krótki ale jakoś tak mi się spodobał, poza tym jakby był dluzszy to nie wygladałby dobrze na podstawce wg mnie tzn bylby taki ciagnący sie po ziemi ;).

GS na butach ma być jako okucie metalowe i rzeczywiscie to narazie nie wyglada z super ale po pomalowaniu będzie lepiej. natomiast tarcza hmmm, też myślałem że może źle wyglądać ale on ma się wyróżniac spośród całej reszty.

Grave digger, sorry ale na Twoją konstruktywna krytyke nie mam jak odpowiedzieć...

dodam tylko że figs jest robiony do armii i na stół a nie na półkę. :)

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

spoko ;) do armii jest ok. Powiedz mi tylko czy na tej tarczy nie bylo kiedys jakiejs glowy byka, czy czegos takiego bo jesli tak to chyba widac tam jakies po nim pozostalosci, radze dokladniej spilowac

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Tarcza mu nie pasuje - czemu trójkątna?
Ale poza tym fajny fajny

Bartys
Kradziej

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tak sie prezentuje gotowy figs. tarcza jest trójkątna żeby sie wyróżniał, poza tym czemu ma być okrągła ? bo gw daje teraz wszystkich z okrągłymi? kiedyś dawali z trójkątnymi (ot ironi starzy na przykład). NIe chciałem dawać NNM'ów bo to kłóciłoby się z resztą armii. to co mi się samemu nie podoba to skóra ;).
Ponownie konstruktywna krytyka jest mile widziana :D

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Fajny... :) Ale wycignij bardziej ten plaszcz bo az sie prosi... :wink:

PS: spoko podstawka...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

ODPOWIEDZ