Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
Słabe zdjęcie bo robione telefonem, krew dojdzie, bo jak mówiłem do dopracowania, a krzaczki to z zestawu trawek które posiadam. Co do krwi zastanawiam się generalnie w jaki sposób go upaćkać żeby wyglądało realistycznie, myslałem o oczach i pysku
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Możesz zrobić strużkę cieknącą z oka i krew na pysku. Przydałoby się też trochę pocieniować ząbki tej bestii. A krzaczek najlepiej jednak wywalić, bo wygląda fatalnie i psuje odbiór całości. Co do oka bestii, to mógłbyś namalować tylko trochę źrenicy i samej góry, tak, żeby wyglądało jak wywalone białkiem naprzód. Byłby jeszcze lepszy efekt "martwości".
Ząbki są wycieniowane tylko nie widać na fotce, co do oczu myślałem żeby zostawić same białka, ale przy tym schemacie kolorystycznym zupełnie się to nei sprawdza, spróbuję tak jak mówisz. Krzaki przemyślę, dzieki za uwagi
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
Kiedyś już pokazywałem pegaza, teraz go nieco stunningowałem.
Magiczka na koniu 2
Magiczka na koniu 3: pod dupą konika znajduje się ręka horrora trzymająca głowę high elfa Taka subtelna metafora całej rasy Ino zdjęcie trochę słabe. Później zrobię lepsze
Konwersja lorda na DSie
Wszyscy
Filer do mojego metalowego oddziału cold one's my preciooooouuuss
Magiczka na koniu 2
Magiczka na koniu 3: pod dupą konika znajduje się ręka horrora trzymająca głowę high elfa Taka subtelna metafora całej rasy Ino zdjęcie trochę słabe. Później zrobię lepsze
Konwersja lorda na DSie
Wszyscy
Filer do mojego metalowego oddziału cold one's my preciooooouuuss
Ostatnio zmieniony 11 mar 2015, o 15:24 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
Według mnie żółty sztandar raczej nie, a reszta (chodź dość dziwaczna w stylistyce) się broni.
Zastosowanie jasnego koloru rozumiem. Chodzi o to, aby rozjaśnić cały model. Ale róż... no dobra, ja nic więcej nie piszę
Raz zobaczysz moją armię, to już jej nie zapomnisz nie rozumiem, co wam się nie podoba w żółtym specjalnie go przyciemniłem
Raz zobaczysz moją armię, to już jej nie zapomnisz nie rozumiem, co wam się nie podoba w żółtym specjalnie go przyciemniłem
- Naviedzony
Wygląda jak nagroda dla najlepszego hobbysty.