End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Nie walczyły przeciwko Chaosowi, tylko zostały rozjechane tępym khornowym walcem, a Chaos polował sobie na nie dla zabawy zanim mu się znudziły.
- Kasquit Skryre
- "Nie jestem powergamerem"
- Lokalizacja: Skavenblight, Piekło-Otchłań, Norska, Pustkowia Chaosu
To co sugerujecie? Że lepiej (nawet dla skavenów) byłoby, gdyby Nagash dalej był?
- Kasquit Skryre
Oby tyrki pożarły czterdziestkę.Byqu pisze:Świat już nie istnieje, planetę wy*** w kosmos. Nie ma już nikogo.Kasquit Skryre pisze:To co sugerujecie? Że lepiej (nawet dla skavenów) byłoby, gdyby Nagash dalej był?
- Kasquit Skryre
To tak poważniej mówiąc, proponowałbym tak:
dać Blizzardowi licencję na fantasy, może oni wymyślą jakąś zajefajną grę, że będą mogli pisać na jej podstawie książki. (tak jak były książki na podstawie Warhammer Online: Age of Reckoning)
Ale pewnie GW nigdy tego nie zrobi, bo dalej się pewnie nie lubią.
dać Blizzardowi licencję na fantasy, może oni wymyślą jakąś zajefajną grę, że będą mogli pisać na jej podstawie książki. (tak jak były książki na podstawie Warhammer Online: Age of Reckoning)
Tu nie ma zbytnio co sugerować. Skaveni są półgłówkami. Ich globalne osiągnięcia:Kasquit Skryre pisze:To co sugerujecie? Że lepiej (nawet dla skavenów) byłoby, gdyby Nagash dalej był?
1) rozwalają Morrslieba w skutek czego w swoim odmóżdżeniu skazują całą planetę na zagładę od uderzenia kolosalnych kawałków księżyca (slannowie ocalają planetę, ale wielu z nich ginie, a reszta odlatuje do gwiazd);
2) osłabiają Nagasha poprzez wysadzenie Czarnej Piramidy i pośrednio przyczyniają się tym do zwycięstwa bogów chaosu, którzy niszczą cały świat.
Profit?
.
.
.
.
.
Nie ma profitu.
- Kasquit Skryre
Oj, chyba GW wie, że większość graczy chaosu chce zgody i sojuszu ze skavenami.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Na litość ś.p. Klimatu Warmłotka... niech ktoś zbanuje wreszcie tego trolla. Znajdzie się wśród adminów jakiś slayer o płonącym irokezie godny tej misji ? Fluffyyy ?Kasquit Skryre pisze:To tak poważniej mówiąc, proponowałbym tak:
Weź gościu udaj się na fora Age of Reckoning czy innej gry na PC i tam działaj, bo tu ewidentnym nieogarem i wiecznym trollerstwem wprowadzasz zamęt.
- Kasquit Skryre
Pamiętajcie, że nie jestem trollem, tylko jestem chory!!!GrimgorIronhide pisze:Na litość ś.p. Klimatu Warmłotka... niech ktoś zbanuje wreszcie tego trolla. Znajdzie się wśród adminów jakiś slayer o płonącym irokezie godny tej misji ? Fluffyyy ?Kasquit Skryre pisze:To tak poważniej mówiąc, proponowałbym tak:
Weź gościu udaj się na fora Age of Reckoning czy innej gry na PC i tam działaj, bo tu ewidentnym nieogarem i wiecznym trollerstwem wprowadzasz zamęt.
- Kasquit Skryre
Ja i tak czuję się nieco usprawiedliwiony i czuję się dyskryminowany.Byqu pisze:Na wory. Choroba nie usprawiedliwia od niczego.
odstąpcie... koleś się nieźle wczuwa w rolę skavena i tyle
- Kasquit Skryre
Ja wolę określenie "inny", niż "troll".