Patrzy się na Jacka ze zdziwieniem, potem myśli czy mu się tranwestyci podobają, dalej patrzy się na Jacka ze zdziwieniemJedy Knight pisze:
2 - Dobrze, że Czarodziejki DE nie weszły do produkcji...
Tzn. weszły, ale jako Transwestyci HE...
Ich końskie gęby straszą z wielu miejsc.
Fanatyka insynuacje z transseksami w tle
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fanatyka insynuacje z transseksami w tle
Zastanawiam się właśnie...Jedy Knight pisze:Fanatyk pisze:Patrzy się na Jacka ze zdziwieniem, potem myśli czy mu się tranwestyci podobają, dalej patrzy się na Jacka ze zdziwieniemJedy Knight pisze:
2 - Dobrze, że Czarodziejki DE nie weszły do produkcji...
Tzn. weszły, ale jako Transwestyci HE...
Ich końskie gęby straszą z wielu miejsc.
To spam, czy o coś chodzi w tej wypowiedzi?
Zdecydowanie o coś chodziło. Nakieruję Cię na tych tranwescytów. Czy aby na pewno?
Fanatyk ulega klasycznej forumowej chorobie "najpierw napisz, potem wyślij, na końcu pomyśl". Wycinamy feralne posty?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
NIE.Tomash pisze:Fanatyk ulega klasycznej forumowej chorobie "najpierw napisz, potem wyślij, na końcu pomyśl". Wycinamy feralne posty?
Jak teraz się nie nauczy najpierw myśleć, potem pisać - to już nigdy.
Chociaż - pierdoły się wyrzuca.
Tnij Waść, wstydu oszczędź.
Im mniej spamu tym lepiej.
Kwestia cięcia bzdur o moim zainteresowaniu transwestytami, jest też ciekawa dla polityki forumowej.
Otóż temat o Końskich Szczękach Transwestytów HE został na TWF po drugim poście Barbarossy zamknięty.
Wtedy kręciliśmy głową nad faszystowską moderaturą.
Teraz widać, że nie powinno być tolerancji dla pierdół.
Jak se Fanatyk chce dowcipnie omawiać moje preferencje seksualne - ma do tego inne środki i fora.
To forum jest chyba o WFB.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
-
- Chuck Norris
Ave
W pełni popieram, Fanatyk spamuje ile wlezie, piep.... od rzeczy, a do tego ma kiepskie poczucie humoru
W pełni popieram, Fanatyk spamuje ile wlezie, piep.... od rzeczy, a do tego ma kiepskie poczucie humoru
Wydzieliłem do osobnego tematu. Mamy tutaj forum na spam i gadanie o pierdołach. To nie dział czterdziestki na NG, Jacku, żeby zajmować się tutaj faszystowskim moderowaniem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Dzięki za pomysły. Ciekawe że wcześniej nie miałeś odwagi mi tego napisać.Lord Andre pisze:Ave
Ja już swoje stanowisko w tej sprawie do zainteresowanych wysłałem, mogę tylko jeszcze raz przeprosić za brak klaryfikacji oraz akt głupoty a Tomkowi podziękować za pomoc.
A reszcie ludzie którzy lubią kopać zwłoki życzyć miłej zabawy.
Pozdrawiam
Piotrek
Po cholerę takie rzeczy przerzucacie to Płotów i Młotów? Kłótnie to się wycina, albo zamyka, a nie wrzuca do takiego działu, co niestety wręcz zachęca do spamowania.
A licky boom boom down!!!
-
- Chuck Norris
Ave
Nie było okazji, więc nie przypalałem się, ale tutaj te wszystkie cechy osiągneły apogeum i postanowiłem się wypowiedzieć, jeżeli uraziła cię moja krytyka to powiem: bywa
Nie było okazji, więc nie przypalałem się, ale tutaj te wszystkie cechy osiągneły apogeum i postanowiłem się wypowiedzieć, jeżeli uraziła cię moja krytyka to powiem: bywa