WYKONAM KONWERSJE - dowolne

tylko związane z naszym hobby: pomaluję, skonwertuję, dam do pomalowania, dam do skonwertowania itp.

Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bartek484
"Nie jestem powergamerem"

WYKONAM KONWERSJE - dowolne

Post autor: bartek484 »

Zajmuje sie przedewszystkim wszelkiego rodzaju konwersjami ktore obejmuja:
-zaawansowane konwersje - zrobie praktycznie wszystko
-praca z greenstuffem - ale nie rzezbienie od podstaw modelu
-Swidrowanie, wzmacnianie np miecza zeby nie pekl. Dodawanie magnesow
-jeżeli ktoś niema pomysłu...niema problemu, sam mam ich setki, chętnie doradze
Orientacyjnie cena: koszty bitsow + ok 10zl od modelu pieszego zalezne tylko od 2 czynnikow: skomplikowania(czy będą wymagać dużo nerwów xD ) i czasu pracy

prosze o kontakt przez PW, jct jestem z Krakowa

Poniżej link do całej galerii, z góry przeraszam za jakość zdjęć, słaby aparat do tego słaby ze mnie fotograf ;D:
https://picasaweb.google.com/bartolini4 ... directlink
póki co 70 zdjęć, ale nawet teraz jak to czytasz to coś kleje, także za jakiś czas dodam kolejne modele :)

WE kilka zdjęć poglądowych- wymagają jeszcze troche pracy, małe poprawki greenstuffem, głównie drzewoduchy, lord z łukiem również będzie jeszcze poprawiany

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

IMPERIUM kilka zdjęć poglądowych

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

modele WE są w składzie mojej prywatnej armii
natomiast wszytkie modele do imperium są już sprzedane
Ostatnio zmieniony 4 maja 2014, o 09:59 przez bartek484, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
bartek484

oczywiscie tez maluje na zamowienie, wszystkie techniki, NMM głównie

piechota
TT+ 10zl
TT 7.50zl
kawaleria
TT+ 15zl
TT 10zl

wszystko inne do dogadania, oczywiscie znizka przy malowaniu calej armi

Awatar użytkownika
bartek484

Nowe armatki, na zamowienie dla klienta do chaos dwarfow

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bartek484

Kolejne prace nad moją prywatną armią. Muzyczka jeszcze nie skończona tzn, wlosy do poprawy, no i lewa ręka cała, musze ją odchudzić i coś zrobić z tą dłonią żeby wyglądała delikatniej.

Natomiast filler drzewo będzie miało jeszcze listowie jak drzewo wierzba, takie zwisające pnącza prawie do samej ziemi nadając mu klimatu, tylko najpierw musze go pomalować

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Miałem przyjemność malować działa do Chadeków i muszę powiedzieć, że konwersje są świetne, a pomalowane wyglądają jeszcze lepiej :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

nom są zajebiste - polecam tego gościa :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
bartek484

najnowsze zlecienie, standardowo beznadziejna jakość zdjęcia. Koncepcja była taka, że katapulta miała być złożona w stylu "totalnego nieładu" czegoś co cudem wogóle działa i wyszło jak powinno, czyli spod młotka gnoblara ;D w tym celu specjalnie przekrzywiona katapulta, a cały mechanizm maszyny wygląda jak by miał się zaraz rozsypać. Jeszcze tylko wymalować i będzie przykuwać niejeden wzrok na turniejach xD

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Odebrałem w/w model :) Bartek świetnie robi konwersje, wszystkie sugestie zostały uwzględnione, kontakt jest bardzo dobry, cóż powiedzieć - polecam!! :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
bartek484

Świąteczna promocja !!! ;D -20% na zlecenia złożone w okresie od 20 grudnia do 2 stycznia :-)

Awatar użytkownika
bartek484

Informacyjnie bardziej ze względu na sporo ilość zapotrzebowania na konwersje z chęcia kupie wszelakie bitsy:
-MASKI - tzn głowy modeli z założonymi maskami, ew. same maski luzem, ew trzymane w rękach itp itd.
-pozatym: łańcuchy, liny, koła, przekłądnie, itp ( wszystko powiązane z maszynami, działami, rydwanami). Zwierzęta, jakieś ciekawe dodatki, detale, czaszki, księgi, kufle, jakieś fajne głowy dynamiczne/klimatyczne, korpusy z gołą klatą, takie same ręce i nogi tylko z szatami (wsyztko osobno lub w całości). Tego wysztkiego kupie prawie każde ilości. Do tego kilka fajnych dwóręcznych/jednoręcznych mieczy, włóczni, broni drzewcowych. Kilka jakiś zajebistych hełmów, szat ze skór zwierząt oraz naramienników. I przemyśle kazda oferte jakis fajnych niecodziennych/trudnodostepnych bitsow.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Odebrałem kolejne zlecenie od Bartka - tym razem było lepienie i rzeźbienie. Jakość pracy bardzo dobra, taki sam kontakt jak i cena. Polecam z czystym sercem!!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
bartek484

Po kilku miesiącach przerwy, ponawiam oferte, znowu mam troche czasu. Oferte poszerzam jeszcze o robienie stołów modułowych w styly orginalnych od GW, 4 elementy z górką, 1 element z szczelinami, 1 element czysty. W stylu śnieżnym-lodowym/pustynnym/trawa. Do tego w szerszej mierze zajmuje się rzeźbieniem. Najlepiej napisz PM co Cie interesuje, co potrzebujesz, dogadamy wtedy szczegóły i cene.

Awatar użytkownika
bartek484

Ponawiam oferte :) Zainteresowanych z pomyslami (lub ich brakiem :D) prosze o kontakt przez pm-ki.

Awatar użytkownika
bartek484

https://www.youtube.com/watch?v=1uSMqlcd1eY przyklad mojej pracy malarskiej, poziom TT

Awatar użytkownika
bartek484

.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, o 21:26 przez bartek484, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartek484

Z powrotem wracam do zabawy z konwersjami. Ktoś coś?

Awatar użytkownika
bartek484

moja aktualna konwersja z WH40K. Wrzucana na spikey bits :)

http://www.spikeybitsblog.com/2015/04/e ... t=FaceBook

Awatar użytkownika
bartek484

Mały up. Wracam do konwersji, jeżeli ktoś jest zainteresowany PW prosze :)
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, o 21:26 przez bartek484, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartek484

sprzedaję całą armię WE, zapraszam: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=50551

ODPOWIEDZ