Eternity King vs Grimgor Incarnate of Beasts
Moderator: RedScorpion
- RedScorpion
- Falubaz
Eternity King vs Grimgor Incarnate of Beasts
Pod tym linkiem http://redscorpion.samil.pl/viewtopic.php?f=21&t=949 opis bitwy na 7000 (full paint) pomiędzy Host of Eternity King a Zielonoskórymi dowodzonymi przez Grimgora. Opis raczej ogólnikowy, ale za to jest trochę zdjęć.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Bidne orki. Mnie też pokarał Malekith do trio z Imrikiem i Alarielle na 8k. Niestety ogrów i elfów nie mieliśmy dość pomalowane by się na raport porywać. Tym bardziej wielkie gratsy za wasze kolekcje i zacięcie do grania i malowania.
- RedScorpion
- Falubaz
Dzięki chłopaki. Już całkiem niedługo będzie raport z kolejnej bitwy - jeszcze większej
Army of Phoenix King (Ja) vs. Legions of Slaanesh (Debelial) na 12 000 punktów również full paint i również na zasady EoT.
Na sam koniec mojego cyklu bitew z Debelialem (już był mono Khorne, Nurgle i Tzeentch) będzie perełka w postaci starcia:
Host of the Eternity King vs. Grand Legion of Everchosen. Wielkością bitwy mamy zamiar ustanowić niekwestionowany rekord Polski
Army of Phoenix King (Ja) vs. Legions of Slaanesh (Debelial) na 12 000 punktów również full paint i również na zasady EoT.
Na sam koniec mojego cyklu bitew z Debelialem (już był mono Khorne, Nurgle i Tzeentch) będzie perełka w postaci starcia:
Host of the Eternity King vs. Grand Legion of Everchosen. Wielkością bitwy mamy zamiar ustanowić niekwestionowany rekord Polski
- RedScorpion
- Falubaz
3 z feedback scrolla, 4 grimgor i dwa z pociskow magicznych
- Szczwaniak
- Chuck Norris
A rekord polski to jaki jest obecnie ?
Ps. Hoax jak z twoim blogiem bo coś trochę pustką świeci a fajnie się zapowiadało
Ps. Hoax jak z twoim blogiem bo coś trochę pustką świeci a fajnie się zapowiadało
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- RedScorpion
- Falubaz
Z tego co mi wiadomo to 22k wynosi rekord. My go wyraźnie pobijemy
Świeci, to prawda... Sytuacja wygląda tak, że przestało mi stykać czasu, żeby co weekend coś malować. W zasadzie to nie styka, żeby wgl malowaćSzczwaniak pisze:A rekord polski to jaki jest obecnie ?
Jeśli miałbym wyrazić się konkretem to prawdziwą reaktywację planuję na połowę maja, czyli kiedy będę miał maturę za sobą.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Miesiąc wam został, dlatego to jest zrozumiałe ,Hoax pisze:Świeci, to prawda... Sytuacja wygląda tak, że przestało mi stykać czasu, żeby co weekend coś malować. W zasadzie to nie styka, żeby wgl malować
Jeśli miałbym wyrazić się konkretem to prawdziwą reaktywację planuję na połowę maja, czyli kiedy będę miał maturę za sobą.
Ps.
(nie trzeba się bać tych pytań )
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- Szczwaniak
- Chuck Norris
+1, czekamyRedScorpion pisze:No to my w planie mamy większą bitwę.
- RedScorpion
- Falubaz
Nie wiem jaki jest rekord 40k w Polsce.
Będziemy grali 1 vs 1
Będziemy grali 1 vs 1
-
- Chuck Norris
A macie już może jakiś termin?? Chyba wszyscy na tym forum czekają z niecierpliwością i jarają się waszymi bitwami jak proboszcz nowym ministrantem ;D.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
- RedScorpion
- Falubaz
Wstępnie mówiliśmy o tych wakacjach, ale to jeszcze nic pewnego.