Pewniekudłaty pisze:Są jeszcze miejsca?
[Wrocław], 11.04. 2400 ETC
Re: Wrocław, 11.04. 2400 ETC
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Bluzgopula: Natychmiast, nie po bitwie - w trakcie
W ten sposób zbiera się pula, którą losujemy z ludzi, którzy nie dorzucili sie do niej
W ten sposób zbiera się pula, którą losujemy z ludzi, którzy nie dorzucili sie do niej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dopiszcie mnie
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Dymitr, spakuj do swoich rzeczy mój AB do DoW! 

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ostatnio jak przyszedłem to musiałeś mi kare 3 razy zmieniać za wała którego nie było, żeby kumek był 2.Dymitr pisze:Przeciez i tak nie przyjedziesz, nie rozumiem problemu.
EDIT: wpisali do uściśleń sędziowskich więc problem sie rozwiazał

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Raz. I nie po to by był drugi a po to byś nie płakał. Ale dobrze ze mi przypomniałeś, ze jednak trzeba Ci patrzeć na ręce przy grze. Może zrób sobie i innym przyjemność i nie przychodź?JarekK pisze:Ostatnio jak przyszedłem to musiałeś mi kare 3 razy zmieniać za wała którego nie było, żeby kumek był 2.Dymitr pisze:Przeciez i tak nie przyjedziesz, nie rozumiem problemu.
Patrzeć na ręce? Bsb po zmianie w DP nie ma warda na 3+ z przerzutem gał tylko 4+ z przerzutem gał (bo z marka nie dostaje +1 do warda). Grałem z Gniewkiem, który tego nie wiedział, bo nie musiał. Ten DP dostał do końca gry 2 rany i rzuciłem 2x2. Więc nie kluczyło kompletnie i nie miało znaczenia. Słyszałeś że powiedziałem że ma 3+ z przerzutem i się nie odezwałeś, po czym po grze wklepałeś mi 0:20 (wynik bitwy 13:7), następnie zmieniłeś na D6 (5) karniaków, po czym jak wygrałem z Kumkiem 15:5 (chyba) i byłem drugi zamieniłeś wynik 2 bitwy na 7:13 dla Gniewka. Nie lubisz mnie i nie musisz. Chociaż byś prawdę napisał...
EOT
EOT