Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu
Re: Poznański Master 18-19 kwietnia
ee, jak dla mnie to jest kolejny temat w którym Śmiechu nieudanie próbuje wyjść spod pantofla
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Coś w ten deseń, tylko więcej, szybciej i w ogóle najważniejszy był finał w noclegowni pt. Dymitr i pancerna szafa.
Znów nietakt z mojej strony. Proszę, kontynuujcie.Kalesoner pisze:Weź nie spamuj Lidder. Nie widzisz, że to temat o męskiej przyjaźni wzmocnionej odrobiną ożywczej substancji?
Hostel 1km od knajpy i po drodze park w którym można się zgubić:D
Nie może być lepiej!
Nie może być lepiej!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trudnosc zgubienia nie zalezy od wielkosci parku;p znam takich co w Orlim Gniezdzie sie zgubili;p
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Big Boss M.
- Falubaz
Czy przy tej szkole jest jakieś boisko do nogi, i ewentualnie można by z niego skorzystać?
Kurde, znalazłem swój pokój kompletnie nie znając numeru!
Kiedy zapisy ruszają??
Kiedy zapisy ruszają??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
O! Już ruszyło, super, wielkie dzięki za tak szybką reakcję! Rozpa posłana
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
To nie lepiej samochód wziąć zamiast szukać miejsc...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned