Korsarze
Moderator: Yudokuno
Re: Korsarze
ja wole duzy bo musi byc jakis klocek spory do bitki
Ja chce potestowac pestki w formacji 2x15, zobaczymy co z tego bedzie, potencjal jest bo choice nie zajmuja i teoretycznie wchodzi za to cos mocnego
Ja chce potestowac pestki w formacji 2x15, zobaczymy co z tego bedzie, potencjal jest bo choice nie zajmuja i teoretycznie wchodzi za to cos mocnego
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja w sumie w zeszlym roku dlugo gralem na strzelajacej 28ce bodajze i sprawdzala sie bardzo klawo. Jedyna roznica byla taka, ze mialem do tego 3x soulblighta. Mysle, ze jesli korsarze, to tylko shadow. Wtedy robia sie bardzo grozni.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
chcialbym wierzyc ze byl puszczony od boku na 4 kosciach, ale cos czuje ze nie...Królik pisze:Ja ostatnio wystawilem 30stke to dostali doomrocketa i taktycznie wycofali sie do lasku, ktorego dzielnie pilnowali do konca bitwy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jankiel kiedys dostal IFki random movment i stracil tak babe [bo zakladam ze z we szybki skok do shades planujesz]
poza tym przypadkiem to spoko opcja ale ja wole miec chc troche przezywalnosci na lizz i we i nie ograniczac punktowania unitu tylko do CC
poza tym przypadkiem to spoko opcja ale ja wole miec chc troche przezywalnosci na lizz i we i nie ograniczac punktowania unitu tylko do CC
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Mam razem 40 korsarzy(tak wyszło), co mozna ciekawego z nich złożyć?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
Sprawdzą się jako wielki klocek?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
To jeszcze kogo tam wsadzić dla lepszego efektu
- IronWithin
"Co sie tyczy dredlordow i masterow to szkoda ich tam wrzucac on foot oni musza smigac na pegazach/steedach"
Tylko? Do klocków nie opłaca się ich wrzucać?
Tylko? Do klocków nie opłaca się ich wrzucać?
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2015, o 11:26 przez IronWithin, łącznie zmieniany 1 raz.