Katalog brodaczy
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Katalog brodaczy
A ja mam wrażenie, że gostek robi katalog z tych figsów, które ma dostępne. Trochę on chaotyczny i jest chyba pare błędów... Wszystko wszak skatalogowane jest juz dawno na solegends... Nie wiem, czy jest sens robienia czegoś takiego...
Nie mogłeś widzieć, podobnie jak 3 innych pokazanych wcześniej. To inny system (nie wiem, jaki) - jeśli dobrze się przyjrzysz, wszyscy mają zintegrowane podstawki, które dopiero potem przyklejono do plastikowych. Poza tym są w zupełnie innym (słabym) stylu.
Szaman i dzikki mają rację. Bywają odlewy tak dobrze wykonane, że niektóre mogłyby uchodzić za lepsze od oryginału
Ta zasada tyczy się w szczególności rzadszych wzorów - prawdopodobnie nawet ponad 50% to podróbki. W tym wypadku jednak wątpliwości być nie może. Fake. Gotrek już dawno stał się ulubieńcem podrabiaczy.
Ta zasada tyczy się w szczególności rzadszych wzorów - prawdopodobnie nawet ponad 50% to podróbki. W tym wypadku jednak wątpliwości być nie może. Fake. Gotrek już dawno stał się ulubieńcem podrabiaczy.
niestety, tak jak wszyscy inny powiedzieli, odlew, prawdopodobnie również jeżeli porównasz go z oryginałem będzie widocznie mniejszy
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- White Lion
- Kretozord
Muszę rozróżnić thunderersów z 6edycji od tych z 5tej.
czy macie gdzieś zdjęcia modeli thunderersów do jednej albo do drugiej edycji ?
czy macie gdzieś zdjęcia modeli thunderersów do jednej albo do drugiej edycji ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Czy ktoś może wiee co to za figurka ta w środku? Chciałbym kupić tego slayera, ale nawet nie wiem gdzie i jak zacząć szukać.
EDIT: link do obrazka bo coś się chyba nie wgrał: http://s4.photobucket.com/user/Steelhan ... ort=3&o=14
EDIT: link do obrazka bo coś się chyba nie wgrał: http://s4.photobucket.com/user/Steelhan ... ort=3&o=14
eMperem
Fear is the path to the dark side
Fear is the path to the dark side