Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A ja sie ruskich pytam.....GDZIE JEST WRAK?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
0_0lwieserce85 pisze:A ja sie ruskich pytam.....GDZIE JEST WRAK?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Lwieserce regulamin forum pkt 4b nienawisci jeszcze nie ma, ale podburzenie jak znalazl, ogarnij sie.
Kudłaty jest opcja na dodatkowy obiad w sobotę? W jakiej cenie?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Krzychoss dzwonil ponad tydzien temu i ostatnie miejsca znalazl. Jakis koncert jest duzy podobno i dlatego taka lipa.
Tak, bo byc moze luba ze mna sie przejedzie do poznania wiec chcialem zeby miala co jesc;pkudłaty pisze:Chcesz dwa obiady jak rozumiem? Bo jeden już jest w cenie.Durin pisze:Kudłaty jest opcja na dodatkowy obiad w sobotę? W jakiej cenie?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Parafrazując Piratów z Karaibów, gentleman oddałby damie obiad, a sam skręcał się z głodu!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Oddalbym ale mnie jednak nie bedzie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."