Kadra ETC 2015 Praga - pierwsze oficjalne newsy
Moderator: swieta_barbara
To tak do konca nie wyglada. Mysle, ze raczej mam 1, w porywach do 2 niewiadomych, jesli chodzi o dobor armii. Nie wiem, czym zagra ten Morte, i czy Nils wezmie kraski, czy cos innego.Galharen pisze:Oni testuja rozne armie, wybieraja najpierw kierowcow a potem dla nich odpowiednie szybkie bryki, wiec nie sugerowalbym sie tym czym dotychczas grali:)

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
IMO tak:
WOC Thomas "Scrub" Ahlich
VC Michael "morte" Klostermann
SK Oliver "Lipizzaner" Linke
HE Johannes "Der_Puppenspieler" Mohr
DOC Thomas "Zwergnase" Möller
EMP Tore "Langbart" Plennis (captain)
DF Nils "SirProxALot" Reinke
WE Sito "Kasimir" Vatthauer (captain)
Takie moje typy. Nie jestem pewien Scruba, bo zmienia te armie non-stop, ale obstawiam WOC.
Morte gra chyba VC (nie wiem czy to nie jest ten którego nazywają Misha), a to + powrót Nilsa do składu defiuniuje nam, że Nils będzie miał Krasie na remis.
Nowemu nie dadzą innej armii, więc weźmie doch, co oznacza, że Johny zagra HE.
Ciekawe czy trafię w ostateczny skład
WOC Thomas "Scrub" Ahlich
VC Michael "morte" Klostermann
SK Oliver "Lipizzaner" Linke
HE Johannes "Der_Puppenspieler" Mohr
DOC Thomas "Zwergnase" Möller
EMP Tore "Langbart" Plennis (captain)
DF Nils "SirProxALot" Reinke
WE Sito "Kasimir" Vatthauer (captain)
Takie moje typy. Nie jestem pewien Scruba, bo zmienia te armie non-stop, ale obstawiam WOC.
Morte gra chyba VC (nie wiem czy to nie jest ten którego nazywają Misha), a to + powrót Nilsa do składu defiuniuje nam, że Nils będzie miał Krasie na remis.
Nowemu nie dadzą innej armii, więc weźmie doch, co oznacza, że Johny zagra HE.
Ciekawe czy trafię w ostateczny skład

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Morte to przecież Miki, ten co na ostatnim DMP grał :p
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Haha proste.
Na Fb nie ma nazwiska, a zawsze mówiono na niego Miki, a nie jakaś ksywa z dupy nagle
No to nam się wyjaśniło
Będą lizaczki.
Z kolei Nils wtedy może wziąć VC zamiast kraśków. Jedno i drugie remisowo będzie składał jak go znam.
Na Fb nie ma nazwiska, a zawsze mówiono na niego Miki, a nie jakaś ksywa z dupy nagle

No to nam się wyjaśniło

Z kolei Nils wtedy może wziąć VC zamiast kraśków. Jedno i drugie remisowo będzie składał jak go znam.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dużo osób pyta, więc odpowiem.
Skład Reprezentacji Polski na ETC 2015 zostanie ogłoszony dnia 1 czerwca w Dzień Dziecka
Skład Reprezentacji Polski na ETC 2015 zostanie ogłoszony dnia 1 czerwca w Dzień Dziecka

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Proszę nie spekulować 
Przypomnę tylko, ze niejaki Szaitis nie zaprosił Młodego ani mnie na swój ślub! To dość poważny błąd taktyczny!

Przypomnę tylko, ze niejaki Szaitis nie zaprosił Młodego ani mnie na swój ślub! To dość poważny błąd taktyczny!

Koledzy od żołnierzyków i życie powinny być od siebie maksymalnie odseparowane:D
Poza tym fakt - świnia!
Poza tym fakt - świnia!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trzeba było się sfarbowac na rudo ^^Cauliflower pisze:Proszę nie spekulować
Przypomnę tylko, ze niejaki Szaitis nie zaprosił Młodego ani mnie na swój ślub! To dość poważny błąd taktyczny!![]()
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Macie w ogole HE w teamie teraz?
Jakby mieli to byś już miał bilet zabookowany 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Niestety często jest to prawdą. Niektórzy gracze np. się nie myją czy nie uprawiają seksu. Czynności życiowe separują totalnie!Durin pisze:Koledzy od żołnierzyków i życie powinny być od siebie maksymalnie odseparowane:D
Szaitis ma jeszcze szansę się wybronić przyznając nam prawo pierwszej nocy!

Nam w sensie battlowcom? Wszystkim?Cauliflower pisze:Niestety często jest to prawdą. Niektórzy gracze np. się nie myją czy nie uprawiają seksu. Czynności życiowe separują totalnie!Durin pisze:Koledzy od żołnierzyków i życie powinny być od siebie maksymalnie odseparowane:D
Szaitis ma jeszcze szansę się wybronić przyznając nam prawo pierwszej nocy!![]()

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.