Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
mlepkows
Wodzirej

Re: Poznański Master 18-19 kwietnia

Post autor: mlepkows »

kudłaty pisze:Hej, jest problem z miejscami w hostelach w tym terminie. Najpóźniej jutro ogarnę jakąś dalszą listę przybytków, bo te co były właśnie obdzwoniłem i jest lipa.
Potwierdzam, w zeszły czwartek dzwoniłem i był apratament z podwójnym łóżkiem za 340z i tyle. Wykukałem jakieś zapyziałe kwatery w miarę blisko ale problem jest.

Maciek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Oferujemy 10 darmowych miejsc dla osób spokojnych chcących wrócić o rozsądnej godzinie do pokoju,
Są jeszcze miejsca?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Jedziemy z Maćkiem z Krakowa w piątek kolo 17, mamy wolne miejsce w aucie.
Jak coś to jeddziemy A4 możemy kogoś ze śląska zgarnąć.

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

Z wolnymi miejscami bieda, w tych poleconych 5 miejscówkach dziś rano było jedno miejsce w 6-osobowym pokoju.
Czy będzie jakaś opcja na podłogę w szkole?

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Dzisiaj jak w końcu wyjdę z pracy będę ogarniał dalsze miejsca, już pisałem, że tamte nie działają. W szkole nie da rady, ale zadałem pytanie u nas kto może kilka osób przygarnąć.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

A i jeszcze jeden temat. Ze względu na nie dogadanie się poszukujemy jednego sędziego technicznego/liniowego. Oferty na PM. Kwalifikacje nie wymagane, warunki mam nadzieje dobre.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

kudłaty pisze:Dzisiaj jak w końcu wyjdę z pracy będę ogarniał dalsze miejsca, już pisałem, że tamte nie działają. W szkole nie da rady, ale zadałem pytanie u nas kto może kilka osób przygarnąć.
Jak nie będzie miejsca na kanapie/łóżku, to po prostu wezmę karimatę, wszystko co potrzebuję to wolny kawałek podłogi 2x1m. A jak jeszcze byłby to dywan, to już w ogóle super ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

Hajsy poszły, rozpa poszła!!

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

http://www.hotele.poznan.pl/pl/cennik.html

na szybko znalezione miejsca tesco. 6,5km ot turnieju, 6 od knajpy, niemal bezpośredni nocny, taksą 15zł w dzień w nocy 25zł. Dzwoniłem przed chwilą są miejsca, spytałem o 10, powiedział że spokojnie.

Czerwo
Wałkarz

Post autor: Czerwo »

Wysłałem teraz hajs pewnie nie dojdzie do 22. Rozumiem, że jak wyślę teraz na maila potwierdzenie to będę mieć +2DP?

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Przedpłata za mnie i za sola poszła :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

To czy dojdzie kasa będę najwcześniej jutro w nocy sprawdzał, wiem jak chodzą przelewy.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Pożyczę Forsakenow 9 szt.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Rozpa tez właśnie poszła :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Czerwo jaka armia grasz może challange w 1 bitwie? BBezstresowa gra w miłej atmosferze :-)

Czerwo
Wałkarz

? Dlaczego Ci na tym challangu tak zależy, jak nawet mnie nie znasz?

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

On lubi poznawać nowych ludzi, pokazuje im wtedy nowe zasady których wcześniej nie znali :wink:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Nie miałem na myśli niczego złego, chodzi mi o to że po tej wypowiedzi
Wysłałem teraz hajs pewnie nie dojdzie do 22. Rozumiem, że jak wyślę teraz na maila potwierdzenie to będę mieć +2DP?
wnioskuje że jesteś mało doświadczony i szkoda było by rzucić cię na pożarcie takich rekinów jak Szaitis którzy nie widzieli by w Tobie człowieka a jedynie kawałek mięsa z tabliczką 20:0

Czerwo
Wałkarz

O mnie się nie martw

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Solo, nie bój się, już ja mam dla Ciebie parę na tego mastera, w każdym losowaniu tak wychodzi więc i pewnie na masterze wyjdzie.

ODPOWIEDZ