[Pruszków]: Galaktyczna liga #11 [1200pkt] 04.03.15-01.04.15
Re: Pruszków: Galaktyczna liga #11 [1200pkt] 04.03.15-01.04.
lista zamknieta czy mozna jeszcze się dopisac?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Są już pairingi, więc cytując Prusa: "Ogary poszły w las..."
Przy okazji duża prośba do wszystkich: zgloscie wyniki do środy, ponieważ od czwartku mogę nie mieć kontaktu ze światem. Druga kolejka, z tej samej przyczyny, może ulec wydłużeniu o 1-2 dni, co jeszcze potwierdze.
Przy okazji duża prośba do wszystkich: zgloscie wyniki do środy, ponieważ od czwartku mogę nie mieć kontaktu ze światem. Druga kolejka, z tej samej przyczyny, może ulec wydłużeniu o 1-2 dni, co jeszcze potwierdze.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

czesc, udalo mi sie wygrac z Maciejem Żebrowskim.
wynik 4-0 dla mnie
roznica malych pkt to 825pkt dla mnie
wygralem tylko i wylacznie fartem w kosciach
no i uwaga ,bo Maciej jest kolejnym dobrym graczem na naszej dzielni
!
i to jeszcze krasnoludzkim...
pozdro i jeszcze raz dzieki za gre
!
wynik 4-0 dla mnie
roznica malych pkt to 825pkt dla mnie
wygralem tylko i wylacznie fartem w kosciach
no i uwaga ,bo Maciej jest kolejnym dobrym graczem na naszej dzielni

i to jeszcze krasnoludzkim...
pozdro i jeszcze raz dzieki za gre

Elo. Wynik gry z Wiktorem to 1069-0 dla Woszku. Chyba 4:0. Przyfarcilem. Piona
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zapraszam na rundę #2, gramy Blood & Glory.
Wyniki do czwartku.
Fight!
Wyniki do czwartku.
Fight!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Niezwyciezony Mateo 

Tymczasem wynik z Caledorem 4-0. 1425-0 Przyfarcilem, bo latara wybuchla w 1 turze. Piona
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wróciłem, i zaraz zrobię aktualizację.
Dzięki za cierpliwość!
Dzięki za cierpliwość!

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Poszło szybciej niz sie spodziewałem 
Zapraszam na rundę #3, gramy Meeting Engagement (oczywiście bez rezerw)!
Dobrej zabawy!

Zapraszam na rundę #3, gramy Meeting Engagement (oczywiście bez rezerw)!
Dobrej zabawy!

Dobra, zakończyliśmy z Mateuszem nasz pojedynek. Po raz kolejny przyfarciłem, za co przepraszam Mateusza, bo powinienem to dość szybko przegrać. Wynik 1088-250. pozdro
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
No i mamy już komplet wyników, oraz pairingi na runde finałową!
Czy Filip założy maskę Bogusiowi?
Czy Bogus złapie gume na ostatniej prostej, i z łzami w oczach będzie obserwował Filipa, przekraczającego linię mety..?
Kto z trójki pretendentów wskoczy na podium, by delektować się szampanem, laurowym wiencem i uściskami pięknych hostess..?
Czy wypada całowac sie na pierwszej randce..?
Tyle pytań, tyle niewiadomych...
W ostatniej rundzie gramy battleline!
Czy Filip założy maskę Bogusiowi?
Czy Bogus złapie gume na ostatniej prostej, i z łzami w oczach będzie obserwował Filipa, przekraczającego linię mety..?
Kto z trójki pretendentów wskoczy na podium, by delektować się szampanem, laurowym wiencem i uściskami pięknych hostess..?
Czy wypada całowac sie na pierwszej randce..?
Tyle pytań, tyle niewiadomych...
W ostatniej rundzie gramy battleline!

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Ogłaszam, zatem, iż zwycięzcą jedenastej edycji galaktycznej ligi Warhammera został Bobson!
A całe podium prezentuje sie w sposób nastepujący:
1. Bogumił Kułakowski 13
2. Mateusz Dziewanowski 11
3. Filip Głowacki 11
Dziękuję wszystkim za udział w imieniu własnym, oraz załogi sklepu.
Przy okazji informuję, iż ze względu na pojawiające się głosy niezadowolenia z stałości formatu ligowego, postanowiłem stworzyc format bardziej elastyczny i otwarty, który będzie funkcjonował w przedziale punktowym 1000-1800, i będzie dawał możliwość łatwego dostosowania stopnia ograniczen, do nastrojów w środowisku.
Jak tylko skonczę wstępna wersje, dam Wam do wglądu, tak żebyście mogli sie wypowiedzieć.
A całe podium prezentuje sie w sposób nastepujący:
1. Bogumił Kułakowski 13
2. Mateusz Dziewanowski 11
3. Filip Głowacki 11
Dziękuję wszystkim za udział w imieniu własnym, oraz załogi sklepu.
Przy okazji informuję, iż ze względu na pojawiające się głosy niezadowolenia z stałości formatu ligowego, postanowiłem stworzyc format bardziej elastyczny i otwarty, który będzie funkcjonował w przedziale punktowym 1000-1800, i będzie dawał możliwość łatwego dostosowania stopnia ograniczen, do nastrojów w środowisku.
Jak tylko skonczę wstępna wersje, dam Wam do wglądu, tak żebyście mogli sie wypowiedzieć.

Nie mogę się doczekać 

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
1000-1800