1 Spellsinger @ 140 Pts
General; Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
5 Glade Riders @ 129 Pts
Musician
5 Wild Riders @ 148 Pts
Standard; Musician
5 Wild Riders @ 148 Pts
Standard; Musician
1 Cannon @ 85 Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 74
Total Army Cost: 1298
Jak łatwo się domyślić - na Bydzię w styczniu. Co ewentualnie poprawić, bo że mocna to wiem - trzeba tylko te dziecię dopieścić
Wood Elves 1300 pkt.
Wood Elves 1300 pkt.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
-
- Chuck Norris
Powiem tylko ze nie chce z tym grac krasnoludami.
Moze by tak jakis walczacy heros?
Moze by tak jakis walczacy heros?
po co Wy krasnale tylko byście się cieszyli na ten fakt, że drzewko by byłoKozisyn pisze:bez drzewa?
Stwierdziłem, że na małe punkty drzewo mi tylko człapie i zanim dojdzie to nic nie robi. Albo czai się za lasami.
Podobnie myślałem, tylko czy taki oddział Wildów czy driad w zbliżonej cenie do tego herosa nie zrobi przypadkiem więcej ?? Moim zdaniem jednostki w armii WE są bardziej opłacalne.twardochleb pisze:Moze by tak jakis walczacy heros?
Tak na marginesie rozważam 3cie wildy kosztem czegoś, może jednych driad.
Draconis - FOR EVER !!!
wszystko fajnie tylko działa DoW zakazane
wiesz...mnie tam to nigdy nie bedzie przeszkadzało....po prostu bede musiał sie sresowac zgadujac zasieg plonacej klopy.
ale moze inne armie bardzie beda bolały sie jednak drzewka jakies hałasy nie hałasy.
i naprawde jakis klepacz by sie przydał bo armii masz nawet za duzo a t jakies drzwo a tu jakis biegacz ew. hail ew. helm
ale moze inne armie bardzie beda bolały sie jednak drzewka jakies hałasy nie hałasy.
i naprawde jakis klepacz by sie przydał bo armii masz nawet za duzo a t jakies drzwo a tu jakis biegacz ew. hail ew. helm