Poznański Master 18-19 kwietnia -wyniki góra 1 postu
Re: Poznański Master 18-19 kwietnia
Ominął all WE więc co się dziwisz... Z nami abominacja już nie wstaje
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Wow, ale epic master. W drodze zepsul nam sie samochod, potem Kalafior farciarz spotkal na ulicy blondzie, ktorej facet jest mechanikiem, pojechal do niego, cos tam prowizorycznie naprawil, a jak tylko wyruszylismy dzis do domu, znow sie spierdzielilo, wiec jechalismy cala trase 90kmh Impreza suuuuper, znow sie swietnie bawilem. Druzyna pierscienia pod wodza Gniewka poszla do klubu na tance Duzo by opowiadac, ale kto nie bawil sie z nami ma czego zalowac!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Fajnie się grało, dziękuję moim przeciwnikom za grę i Kudłatemu i ekipie za świetny turniej
miejsce na wieczór było świetne, dobre piwko i duży wybór i wygodne siedzenia
do 9 miejsca zabrakło 11 małych punktów w ostatniej grze
miejsce na wieczór było świetne, dobre piwko i duży wybór i wygodne siedzenia
do 9 miejsca zabrakło 11 małych punktów w ostatniej grze
Dzieki za turniej, byl fest. Impreza tez zajebista.
z ciekawych rzeczy z bitew, ale to pewnie wszyscy wiedza bo wszystkim to mowilem.
18 wildwood rangerow vs horda plagusow 1-0
18 wildwood rangerow vs 4 morghasty 1-0
ps.Marys farciasz no i Lipek prosze ltd (learn to dance)
z ciekawych rzeczy z bitew, ale to pewnie wszyscy wiedza bo wszystkim to mowilem.
18 wildwood rangerow vs horda plagusow 1-0
18 wildwood rangerow vs 4 morghasty 1-0
ps.Marys farciasz no i Lipek prosze ltd (learn to dance)
Haha, szkoda, że mi trochę umknęło...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wiksa po całości, klub Opcja jest niezastąpiony. Dawno się tak nie wyhasałem, a spanie w jednym wyrze z Rincem i Śmiechem to tylko wisienka na torcie.
Tutajec tańczy like a pro
Komu wiszę dwie dychy za wstęp do Opcji?
Turniej patologiczny w moim wydaniu, na 5 bitew 3 zagrane przeciw WE. Bretońskie sado-maso.
Tutajec tańczy like a pro
Komu wiszę dwie dychy za wstęp do Opcji?
Turniej patologiczny w moim wydaniu, na 5 bitew 3 zagrane przeciw WE. Bretońskie sado-maso.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
wczesniej andrzej 1 Qc 7 - Twoj argument jest inwalidą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie ominął tylko przejechał się po tych WE, które po 3 bitwie były najwyżej Racją jednak jest, że abomka nie wstała... w zasadzie to się nawet nie kładłabigpasiak pisze:Ominął all WE więc co się dziwisz... Z nami abominacja już nie wstaje
Dzięki za turniej, a szczególnie wieczorną imprezę - to była dobra Opcja
Bardzo fajnie mi się grało, a co cieszy każdą bitwę szczury kończyły w deployu przeciwnika!
Na szybko:
I 13:7 vs Renault Laguna
II 15:5 vs Liz
III 20:0 vs Doc
IV 20:0 vs We
V 20:0 vs Emp
Total 88/100
Więcej napiszę w wolnej chwili.
W kwestii Reprezentacji - grać i starać się dalej. Paczymy!
Pozdro dla wszystkich spotkanych mordeczek i do zobaczenia w Szczyrku!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dziękuję organizatorom za turniej, wszystkim moim przeciwnikom za bitwy w mega fajnej atmosferze i Igorowi za pierwszą anglojęzyczną bitwę w życiu.
Szalony plan zdominowania przeciwników oddziałem 85 szkieletów z łukami na jednym treju nie udał się. Mimo tego nie grało się jakoś bardzo źle, a taka ilość modeli ma tendencje do nieginięcia za szybko.Brak morghastów to oczywiście błąd, który należy naprawić jak najszybciej.
Szalony plan zdominowania przeciwników oddziałem 85 szkieletów z łukami na jednym treju nie udał się. Mimo tego nie grało się jakoś bardzo źle, a taka ilość modeli ma tendencje do nieginięcia za szybko.Brak morghastów to oczywiście błąd, który należy naprawić jak najszybciej.
Sie ma, trochę późno wczoraj wrzuciłem wyniki, gdyż partnerka poinformowała mnie, że jak już nie robię mastera to mam ochotę z nią spędzić wieczór.
Jestem strasznie zadowolony z tego że (jak) to wyszło. Przez problemy stomatologiczne po nartach i natłok różnych rzeczy, sporo tematów miałem dopiętych na styk z bardzo słabym back up planem, ale co strasznie cieszy udało się te styki naprawdę dobrze zaplanować.
84 osoby na turnieju to sukces, przyznam, że to bardzo miła niespodzianka. Strasznie fajnie jest być pozytywnie zaskoczonym frekwencją. Ma to jeszcze tą zaletę, że zostało nam kilka złotych za które dokupimy sobie te 10 brakujących impasów by nie grać na jakichś dziwnych makietach i pewnie jeszcze wystarczy na pomalowanie partii stołów. Więc za rok mam zamiar nie wstydzić się za bazę terenową (chociaż i tak z roku na rok jest lepiej za co podziękowania do terenów do gier, które dorobiły nam terenów w cenie gdzie przy naszym doświadczeniu modelarskim sami nie byliśmy ich w stanie produkować, pomijając w ogóle jakość produkcji która nie jest naszą najlepszą stroną).
Wyniki bitew są w pierwszym poście. Podium zajęli i statuetki kufli od titan forge'a otrzymali:
1.Kalafior
2.Młody
3.Lohost
W konkursie modelarskim, oprócz cieszącego się dużym zainteresowaniem pewnego Marcina dekoltu Agnieszki, wygrał Mapet. Zdjęcia figsów mapeta są regularnie dostępne w kolejnych konkursach play mini of the month na tymże forum. Sponsorem nagrody była firma Kromlech, niestety Mapet za szybko uciekł i nie zdążyłem wynegocjować z nim warunków finansowych na których był się skłonny rozstać z goblińskimi piratami.
Oprócz tego w kategoriach indywidualnych przyznaliśmy 3 nagrody ufundowane przez Sirens Miniatures.
Kategoria duży model wygrana przez Azgarotha drzewcem
Kategoria sztandar wygrana przez Galharena solidnym nietaktem
Pojedynczy model był najcięższą decyzją, ale urzekł nas champion crypt horrorów zrobiony z giganta autorstwa Konstantina.
Było o to sporo pytań na turnieju. Jak ktoś chce to mam jeszcze kupony zniżkowe na te maty (tak ta co leżała na pierwszym stole). Polecam sobie przejrzeć ofertę, gdyż na ten turniej celowo brałem taki prostszy wzór natomiast mają też sporo naprawdę fajnych tematów.
Podziękowania:
-Sasha, to dzięki niemu turniej się odbył. Da się sędziować samemu mastera, ale nie da się go samemu ogarnąć na miejscu.
-Agnieszka, za pomoc organizacyjną oraz znoszenie mało wybrednych żartów oraz spojrzeń, które nie trafiały w oczy.
-ekipie poznańskiej, jasne można samemu pisać na forum, można nawet na maile odpowiedzieć, ale nie da się samemu mastera rozłożyć i spakować. Byłem w domu, zdążyłem zjeść i wziąć prysznic, spojrzałem na zegarek było przed 17, byłem pewien że się zepsuł.
-dla sponsorów. Zawsze fajnie jest zobaczyć kolejne rozwiązania z naszej branży. Zadziwiającym jest, że małe firmy produkują rzeczy nie tylko nie odbiegające od produktów GW, ale nie rzadko bijące je na głowę. Nigdy nie zrozumiem dlaczego powstała luka na której działa micro art studio, ale cieszę się, ze ta firma istnieje bo rozwiązała wiele moich problemów.
-dla was wszystkich bo przyjechaliście. Fajnie się robi turnieje jak jest je dla kogo robić.
-dla debili pijących na sali za to, że mimo wyraźnych prób nie spalili mi miejscówki, bo bardzo chciałbym tam jeszcze robić turnieje.
Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję że się podobało.
post zawiera lokowanie produktu.
Jestem strasznie zadowolony z tego że (jak) to wyszło. Przez problemy stomatologiczne po nartach i natłok różnych rzeczy, sporo tematów miałem dopiętych na styk z bardzo słabym back up planem, ale co strasznie cieszy udało się te styki naprawdę dobrze zaplanować.
84 osoby na turnieju to sukces, przyznam, że to bardzo miła niespodzianka. Strasznie fajnie jest być pozytywnie zaskoczonym frekwencją. Ma to jeszcze tą zaletę, że zostało nam kilka złotych za które dokupimy sobie te 10 brakujących impasów by nie grać na jakichś dziwnych makietach i pewnie jeszcze wystarczy na pomalowanie partii stołów. Więc za rok mam zamiar nie wstydzić się za bazę terenową (chociaż i tak z roku na rok jest lepiej za co podziękowania do terenów do gier, które dorobiły nam terenów w cenie gdzie przy naszym doświadczeniu modelarskim sami nie byliśmy ich w stanie produkować, pomijając w ogóle jakość produkcji która nie jest naszą najlepszą stroną).
Wyniki bitew są w pierwszym poście. Podium zajęli i statuetki kufli od titan forge'a otrzymali:
1.Kalafior
2.Młody
3.Lohost
W konkursie modelarskim, oprócz cieszącego się dużym zainteresowaniem pewnego Marcina dekoltu Agnieszki, wygrał Mapet. Zdjęcia figsów mapeta są regularnie dostępne w kolejnych konkursach play mini of the month na tymże forum. Sponsorem nagrody była firma Kromlech, niestety Mapet za szybko uciekł i nie zdążyłem wynegocjować z nim warunków finansowych na których był się skłonny rozstać z goblińskimi piratami.
Oprócz tego w kategoriach indywidualnych przyznaliśmy 3 nagrody ufundowane przez Sirens Miniatures.
Kategoria duży model wygrana przez Azgarotha drzewcem
Kategoria sztandar wygrana przez Galharena solidnym nietaktem
Pojedynczy model był najcięższą decyzją, ale urzekł nas champion crypt horrorów zrobiony z giganta autorstwa Konstantina.
Było o to sporo pytań na turnieju. Jak ktoś chce to mam jeszcze kupony zniżkowe na te maty (tak ta co leżała na pierwszym stole). Polecam sobie przejrzeć ofertę, gdyż na ten turniej celowo brałem taki prostszy wzór natomiast mają też sporo naprawdę fajnych tematów.
Podziękowania:
-Sasha, to dzięki niemu turniej się odbył. Da się sędziować samemu mastera, ale nie da się go samemu ogarnąć na miejscu.
-Agnieszka, za pomoc organizacyjną oraz znoszenie mało wybrednych żartów oraz spojrzeń, które nie trafiały w oczy.
-ekipie poznańskiej, jasne można samemu pisać na forum, można nawet na maile odpowiedzieć, ale nie da się samemu mastera rozłożyć i spakować. Byłem w domu, zdążyłem zjeść i wziąć prysznic, spojrzałem na zegarek było przed 17, byłem pewien że się zepsuł.
-dla sponsorów. Zawsze fajnie jest zobaczyć kolejne rozwiązania z naszej branży. Zadziwiającym jest, że małe firmy produkują rzeczy nie tylko nie odbiegające od produktów GW, ale nie rzadko bijące je na głowę. Nigdy nie zrozumiem dlaczego powstała luka na której działa micro art studio, ale cieszę się, ze ta firma istnieje bo rozwiązała wiele moich problemów.
-dla was wszystkich bo przyjechaliście. Fajnie się robi turnieje jak jest je dla kogo robić.
-dla debili pijących na sali za to, że mimo wyraźnych prób nie spalili mi miejscówki, bo bardzo chciałbym tam jeszcze robić turnieje.
Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję że się podobało.
post zawiera lokowanie produktu.
Gratulacje dla Agnieszki za wygranie hobbysty
Ja bardzo cieszę się z drugiego miejsca i z goblinów. Są zajebiste.
Wielkie podziękowania dla sponsora i jeszcze większe gratulacje dla osoby, która je rzeźbiła.
Kudłaty, zawsze możesz kupić sobie takie u producenta uważam,że naprawdę warto.
Ja bardzo cieszę się z drugiego miejsca i z goblinów. Są zajebiste.
Wielkie podziękowania dla sponsora i jeszcze większe gratulacje dla osoby, która je rzeźbiła.
Kudłaty, zawsze możesz kupić sobie takie u producenta uważam,że naprawdę warto.
Spoko turniej jak zwykle w Poz bawiłem się dobrze ..i na turnieju i wieczorem
Bitwy:
1. vs Durin (Woc) - 20:0
2. vs Królik (DE) - 11:9
3. vs Laik (WE) - 20:0
4. vs Dymitr (Woc) - 16:4
5. vs Młody (Woc) - 0:20
Szkoda, że bitwa z Młodym w sumie zakończyła się w pierwszej turze.. IFa na bramie.. 10/10 i mój demon znika.. później moja helena się przepala.. i ciężko już powstrzymać demona i 2 lordów chaosu, nie mając magii, jebnięcia z heli i demona do walki.
Bywa
dzięks dla:
- kudłatego za ogarnięcie tura.
- furiona za nocleg
- dla ekipy RS za wspólny wypad
- gratki dla Top
Bitwy:
1. vs Durin (Woc) - 20:0
2. vs Królik (DE) - 11:9
3. vs Laik (WE) - 20:0
4. vs Dymitr (Woc) - 16:4
5. vs Młody (Woc) - 0:20
Szkoda, że bitwa z Młodym w sumie zakończyła się w pierwszej turze.. IFa na bramie.. 10/10 i mój demon znika.. później moja helena się przepala.. i ciężko już powstrzymać demona i 2 lordów chaosu, nie mając magii, jebnięcia z heli i demona do walki.
Bywa
dzięks dla:
- kudłatego za ogarnięcie tura.
- furiona za nocleg
- dla ekipy RS za wspólny wypad
- gratki dla Top
Ja również dziękuję za nagrodę (figurka z Sirens Miniatures genialna) za drzewko Durthu swój plan spełnił - miał wzbudzać trwogę a zginąć mu przyszło szczęśliwie tylko raz
Będą jakieś foty ?
Będą jakieś foty ?
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2015, o 13:15 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajebisty turniej, organizacyjnie było naprawdę ok, biorąc pod uwagę fakt, że miałeś dość małe zaplecze w porównaniu do innych masterów. Za rok na pewno znów przyjadę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.