Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Piłka nożna

Post autor: Laik »

Bayern dzisiaj nie atakuje, Bayern przeprowadza naloty dywanowe =D>
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Tez czytasz steca?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jasne, w końcu człowiek z mojego miasta :wink:
do tego Okoński, a Wy - kogo czytacie?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja ich dwoch tylko

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Barca-Bayern, Real-Juve, to co hiszpanski finał czy wielka niespodzianka i Juve zdobywcą LM? :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
ArthooRo
Wałkarz

Post autor: ArthooRo »

Bayern robi co chce, więc pojawi się w finale bankowo. Ciekawy jest natomiast przeciwnik :) Ja liczę na solidną parę: Bayern Real wynik 1:0 dla beyernu
Chciałbym kiedyś na starość usiąść w fotelu, spojrzeć na półkę pełną pięknych figurek i powiedzieć:"wow"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dla mnie Bayern do Barcy nie ma startu (mimo że nie lubię Katalonii :D) a Guardiola to słaby trener, który dostaje samograje więc zobaczymy. Co prawda Luis jest teoretycznie jeszcze słabszy... parodia.

Juve może zaskoczyć
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

konan
Wałkarz

Post autor: konan »

Oby Bayern zagrał tak jak na niego przystało

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Bycmoze Lawy będzie bohaterem meczu z Barcą :o
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Legia zdobyła już pierwszą koronę 8) , za tydzień zdobędzie drugą :twisted:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Przykre, jak wygra zespół, który nie zasłużył nato z przebiegu gry :P

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Jarlaxle pisze:Przykre, jak wygra zespół, który nie zasłużył nato z przebiegu gry :P
Mimo, że kibicowałem poznańskiej lokomotywie, to Lech szczerze mówiąc nie za bardzo zasłużył na ten puchar :) Pierwsze 30 minut bardzo dobre, reszta meczu to była totalna padaka....a wygrywa ten, kto strzela bramki, których Lech postanowił w tym meczu nie strzelać. A nasz bramkarz to jakiś ponury żart...

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Jarlaxle pisze:Przykre, jak wygra zespół, który nie zasłużył nato z przebiegu gry :P
Chyba przez pierwsze 30 minut, później Lech był coraz słabszy (nie wytrzymał kondycyjnie) i dlatego przegrał :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Sędzia też swoje dodał w tym meczu ;-) nie wiem kto wymyślił, żeby mecz sędziował facet mieszkający w stolicy...

Później nie ma odgwizdanych ewidentnych zagran ręką, albo faulu na bramkarzu ( Saganowski nie miał możliwości sięgnięcia do piłki)

Fakt też, że jakby Sadajew lub Kownacki pamiętali, że trzeba czasem podać piłkę, to druga połowa byłaby bez sensu

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Mimo dość solidnej gry w obronie (przynajmniej przez 3/4 meczu) i dobrej dyspozycji Neuera Bayern wraca do domu z trójką do odrobienia... Do odrobienia :?: #-o .

Widok wkręconego i siadającego na tyłku Boatenga - bezcenny :wink: ...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Zawsze wiedzialem ze Guariola to jednak bolo :D

A co do BArcy - to widac, ze kupienie Suareza było ich najlepszym ruchem od... bo ja wiem od zawsze chyba :D nie trzeba obrony nie trzeba pomocy jak masz z przodu SMS! Lolek :) Licze ze Juve w finale im pokaze

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

I znowu kolejne nudne jak flaki z olejem Gran Derbi w finale Ligi Mistrzów. Jak tam się za tą gównianą ligę nie wezmą gdzie kasę z transmisji biorą dwa kluby w lidze to będziemy ten szajs oglądać co rok :( Maja kupę kasy z transmisji->wykupują wszystko co coś warte z własnej ligi-> nie mają konkurencji w lidze->jeszcze więcej kasy za zwycięstwa w lidze mistrzów->kupują co dobre w świecie-> żal.pl ](*,)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Pająk pisze:Sędzia też swoje dodał w tym meczu ;-) nie wiem kto wymyślił, żeby mecz sędziował facet mieszkający w stolicy...

Później nie ma odgwizdanych ewidentnych zagran ręką, albo faulu na bramkarzu ( Saganowski nie miał możliwości sięgnięcia do piłki)

Fakt też, że jakby Sadajew lub Kownacki pamiętali, że trzeba czasem podać piłkę, to druga połowa byłaby bez sensu
Prawda. Mecz Lecha z rywalem na neutralnym gruncie z neutralnym sędzią :wink:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Grolshek pisze:I znowu kolejne nudne jak flaki z olejem Gran Derbi w finale Ligi Mistrzów. Jak tam się za tą gównianą ligę nie wezmą gdzie kasę z transmisji biorą dwa kluby w lidze to będziemy ten szajs oglądać co rok :( Maja kupę kasy z transmisji->wykupują wszystko co coś warte z własnej ligi-> nie mają konkurencji w lidze->jeszcze więcej kasy za zwycięstwa w lidze mistrzów->kupują co dobre w świecie-> żal.pl ](*,)
Nie ściemniaj, Grolsiu - MU w tym sezonie wydał na transfery sporo grosiwa, a że niekoniecznie z nimi trafił to już zupełnie insza inszość . I do trenerów nie mają szczęścia :wink:... Z Realem może i masz sporo racji, Barca jednak w dużej mierze oparta jest na wychowankach. Chyba w największym stopniu ze wszystkich wielkich. W tym sezonie klapnął transfer Gryzonia i tyle. Reszta to starocie oprócz Mathieu, który nota bene też się sprawdza.
Sama kasa nie gra, co mogą potwierdzić właściciele paru klubów w Anglii i nie tylko tam...

ODPOWIEDZ