Pillars of Eternity

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Pillars of Eternity

Post autor: QQrydza »

Adrowy jest w sciezkach, z tym w swiatyni wolalem pogadac, bo wydalo mi sie to logiczniejsze :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Zielony pisze:
hypnotic pisze:Pokonał ktoś z was adrowego smoka? Jeśli tak to w jaki sposób i na którym lvlu bo ja za cholerę nie daję rady.
Mi sie wlasnie udalo ubic gadzine. Nawet jej podejsc nie pozwolilem :)
Ponawiam pytanie o Level, ja na 8 odbijam się od niego ultraszybko.

Qc, rozmawianie jest dla slabych :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

On podobno nawet na 12 jest trudny :P

Sorry man - Planscape torment przeszedłem bez jednej walki nawet ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Kłamiesz Qc . Dwie walki na pewno musisz stoczyć z reszty możesz teoretycznie uciec. (podpowiedź: Ravela i Trias )
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

-Qc- pisze:On podobno nawet na 12 jest trudny :P

ja z tej gry pamietam ze była wybitna, że był w niej bezimienny i ... wiecej nie pamietam :) to było taaaak dawno.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Murmandamus pisze:Kłamiesz Qc . Dwie walki na pewno musisz stoczyć z reszty możesz teoretycznie uciec. (podpowiedź: Ravela i Trias )
Chyba tylko zombie w peirwszej krypcie musisz zabic :D

W ogóle nie pamietam Triasa... wiec nie pomoge :P Co do Raveli faktycznie, chyba nie dało sie jej okraść z klucza. I nie teoretycznie a praktycznie :D ale grałem solo magiem włąsnie żeby nabić czas przejścia

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Murmandamus pisze:Kłamiesz Qc . Dwie walki na pewno musisz stoczyć z reszty możesz teoretycznie uciec. (podpowiedź: Ravela i Trias )
Z Triasem Zdrajcą nie trzeba walczyć, można dać mu odejść.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

ale najpierw trzeba mu naklepać mimo wszystko dopóki się nie podda

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

To fakt, chociaż jak popełniłeś dużo dobrych uczynków w Klątwie to trudno to nazwać walką :wink:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Leoh pisze:
-Qc- pisze:On podobno nawet na 12 jest trudny :P

ja z tej gry pamietam ze była wybitna, że był w niej bezimienny i ... wiecej nie pamietam :) to było taaaak dawno.
a ja z tormenta pamiętam happy end :twisted:

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

no nie powiedziałbym ze happy end zawsze kończysz na wojnie krwi i tak.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Zabiłem smoka ze ścieżek ale dopiero na 12lvl(maxymalny). Chyba da sie wcześniej ale zle to robiłem. Trzeba go do góry trzymać (tankiem przy wejściu) i wszystkie możliwe placki na nim kłaść, ginie w miarę szybko.

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Jutro ostatnia pisemna matura, więc chłopy krótka piłka. Polecacie, czy nie polecacie?

Fabuła banalna, czy raczej ciekawa?
Jednorazówka, czy spoko można po krótkiej przerwie łapać się za jakąś całkiem inną postać i lecieć od nowa?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie polecam. Jednorazówka, nie wciąga, mnie ostro wkurzyła, przegrana kasa. Wszystko na papierze działa, w praktyce bieda ;)

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Idź trollu :P

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jednorazówka. Mi się znudziła po tygodniu grania. Mechanika gry całkiem fajna, ale fabuła nie wciąga nic a nic.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Fajny hołd dla BG, IMO warto zagrać jak ktoś jest fanem klasyki, bo poczuje się jak w domu. Nie zmienia faktu, że jednorazówka.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Hoax pisze:Jutro ostatnia pisemna matura, więc chłopy krótka piłka. Polecacie, czy nie polecacie?

Fabuła banalna, czy raczej ciekawa?
Jednorazówka, czy spoko można po krótkiej przerwie łapać się za jakąś całkiem inną postać i lecieć od nowa?
Polecam, jak lubisz gry RPG to warto. Srednia ocen http://www.metacritic.com/game/pc/pillars-of-eternity mowi sama za siebie.
Czy gra jest na 2 razy - trudno powiedziec.
Mi fabuła się podobała. Wyzwania (ostatni boss, smok w sciezkach) tez.
Koncówka zabawna - 15 minutowe zakonczenie analizujace wiekszosc z podjetych decyzji i jaki mialy wplyw na swiat, kazdy region z osobna oraz kazdego bohatera.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Cóż, ja jej jeszcze nie skończyłem, co dla mnie dużo mówi o grze :D. Jest naprawdę fajna, ale jednak fabuła jaj nie urywa, do tego zdecydowanie za prosta, maksymalny poziom dobiłem przed przyjściem do Bliźniaczych Wiązów, więc mogłoby być jednak ich nieco więcej... Na pewno warto w to zagrać, ale raczej nie ma po co do tego wracać :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Karli pisze:Jednorazówka. Mi się znudziła po tygodniu grania. Mechanika gry całkiem fajna, ale fabuła nie wciąga nic a nic.
exactly. Mnie wkurzyla bo z tego co mowi Leoh watki rozwiazuja sie w zakonczeniu, do ktorego nie dotarłem bo wpadlem tam na 10 poziomie i dopiero na bossie sie zatrzymalem :D

ODPOWIEDZ