Arachnarok Spider
Moderator: Kołata
Re: Arachnarok Spider
Ja grywałem na nim, ale się zniechęciłem bo właśnie patentu nie wynalazłem. Zawsze albo ginął od armaty, albo jakiś eteryk go blokował na całą grę, albo white lionsi go zjadali w 1 turze zanim oddał jakikolwiek atak, albo przez tereny tak nim trzeba było kołować, że w całej grze zjadał jakiś jeden najmniej istotny oddział (odginaczek, albo zapychaczy corowych)
tak, na pewno wynikało to także z mojej nieumiejętności gry aleeee po prostu mówię jak było. Jakby ktoś chciał powiedzieć jak tym grać, w co nim wjeżdżać i w ogóle do czego używać to byłoby fajnie
tak, na pewno wynikało to także z mojej nieumiejętności gry aleeee po prostu mówię jak było. Jakby ktoś chciał powiedzieć jak tym grać, w co nim wjeżdżać i w ogóle do czego używać to byłoby fajnie
Rafał
Hej wszystkim,
odgrzebuję temat Robię rozpiskę z szamanami gobbo na lore of undead i postanowiłem skorzystać z 4+ na channell. Moje pytanie, czy macie jakieś konkretne taktyki na arachnaroka - konkretne oznacza np. jak u mnie połączenie atrybutu małego waagh! z dorzutem jednej kości przez NG Szamanów i lepszym channellem. Jakie przedmioty/wystawienie proponujecie? U mnie będzie mag więc stawiam 3 trolle przed pająkiem (mogę zza nich rzucać vortex). Czy macie jakieś sposoby gry lepsze/inne?
Pozdrawiam!
odgrzebuję temat Robię rozpiskę z szamanami gobbo na lore of undead i postanowiłem skorzystać z 4+ na channell. Moje pytanie, czy macie jakieś konkretne taktyki na arachnaroka - konkretne oznacza np. jak u mnie połączenie atrybutu małego waagh! z dorzutem jednej kości przez NG Szamanów i lepszym channellem. Jakie przedmioty/wystawienie proponujecie? U mnie będzie mag więc stawiam 3 trolle przed pająkiem (mogę zza nich rzucać vortex). Czy macie jakieś sposoby gry lepsze/inne?
Pozdrawiam!
chować się od armat
no i musialbys trzymac bardzo blisko tych dodatkowych szamanow, ten pajak to rewelacyjny nie jest
no i musialbys trzymac bardzo blisko tych dodatkowych szamanow, ten pajak to rewelacyjny nie jest
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Często nie, ale z drugiej strony nikt nie wygrywa masterów więc to może przez brak pajonka Ja bym wystawiał jak teraz patrzę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Najlepiej wystawić 3
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
jego problem to to ze klopy nie sa w specialach i musisz wybrac czy bierzesz 2xDD czy 2 lobby ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Kolejny problem jest taki, że goblin bossa z GW nie może wozić.
Ogółem jak przeżyje pitki, klopy, działa i o ile nie grasz ze skavenami to może całkiem syto powalczyć, jeśli na przeciwnika rzucisz Fix It. Niestety patrząc po dotychczasowych osiągnięciach moim Arkiem to nie jest nawet w połowie tak powergamerski jak 2 maszyny więcej.
Ogółem jak przeżyje pitki, klopy, działa i o ile nie grasz ze skavenami to może całkiem syto powalczyć, jeśli na przeciwnika rzucisz Fix It. Niestety patrząc po dotychczasowych osiągnięciach moim Arkiem to nie jest nawet w połowie tak powergamerski jak 2 maszyny więcej.
w zasadzie on nie ma problemow z tym wszystkim a na SK jest bardzo mocny, ale musi dosjc - cala rozpiska pod to musi byc gorbad, 2 aroki, 16 trolli i mozna zajeżdzać
Nie wiem czy te maszyny sa takie PG skoro nikt nie wbija w top 50 masterow 2 DD 1 klopa i arok powinno zadziałać
Nie wiem czy te maszyny sa takie PG skoro nikt nie wbija w top 50 masterow 2 DD 1 klopa i arok powinno zadziałać
Jest do dupy
-
- Chuck Norris
Fakt, że tą katapultą nie można strzelać do walki powoduje, że jest ona słabo przydatna. Zwykłe strzelanie nią nikomu krzywdy nie robi, a jej jedyne sensowne zastosowanie do strzał do jednostki wroga, która będzie Cię w następnej turze szarżować, żeby dać jej ASL. Pod warunkiem, że trafisz...
majo
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293