[Warszawa] 26.04 - 2400 EURO - Wiosna Idzie (Niedziela)
Re: [Warszawa] 26.04 - 2400 EURO - Wiosna Idzie (Niedziela)
Już jestem, robota nie wybiera... Trzeba jakiegoś gnoblara zatrudnić do takich rzeczy
zgłoszenia ogarnięte, to co miałem w mailach zamieszczone, widzimy się jutro, maile jeszcze odbieram do 20:00 dziś
zgłoszenia ogarnięte, to co miałem w mailach zamieszczone, widzimy się jutro, maile jeszcze odbieram do 20:00 dziś
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jutro rano zgłaszam sie na jedna bitewke ( brak czasu na caly dzien grania).jesli bedzie nie parzyscie to chetnie zagram z ktoryms z was.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Raczej nie....wychodzimy z zalozenia ze kazdy jest na tyle dorosly i gra fair wiec nie bedzie wałków na poziomie rozpisek.do tego gro osob z klubu ma dzis duuuzo zajec i malo malo czasu.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
I w efekcie kilku graczy przychodzi z nielegalnymi rozpiskami 

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Sadze ze helion jednak przejrzał wasze rozpiski i takich smaczkow jak 2x baner nie zobaczymy. ...jesli jednak taki wynalazek by sie przeslizgnal to posiadaxz rozpy dostanie kontrolny strzal w kolano z wiatrówki. 

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Nie przejmuj się, pewnie Helion nie update'ował listy zgłoszonych. Przyjdź i zagraj 

Kurde, pracuję ostatnio po 15h dziennie i nie zauważyłem prośby o tytułowanie maila imieniem i nazwiskiem, zatytułowałem pierwszego maila "[Warszawa] 26.04 - 2400 EURO - Wiosna Idzie (Niedziela)", imię i nazwisko i inne były w treści maila. Choć nie było zapisu, że to warunek zgłoszenia, najwyraźniej zostałem przeoczony.
No nic, wysłałem drugi raz, mam nadzieję, że się zmieszczę...
No nic, wysłałem drugi raz, mam nadzieję, że się zmieszczę...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Wbijaj.wez pacynki , rozpiske.najwyzej jitro rano dopisany zostaniesz.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki