http://www.eti.pg.gda.pl/Jasiuuu pisze:co to ETI ?
Z cyklu "Twoja stara..."
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
z tego co powiedziały google to Wydział Elektroniki, telekomunikacji i informatyki/Edukacja Techniczno-Informatyczna
Elektronika i Techniki Informacyjne - taki wydział na PW.
Najśmieszniejsze w tym obrazku jest to, że przedstawia kolesi nie z Polibudy, a z Uniwerku - studentów wydziału MIM UW na kierunku informatyka, dokładnie tych, którzy przez jakiś czas rozpizgiwali wszystkie międzynarodowe konkursy informatyczne.
Najśmieszniejsze w tym obrazku jest to, że przedstawia kolesi nie z Polibudy, a z Uniwerku - studentów wydziału MIM UW na kierunku informatyka, dokładnie tych, którzy przez jakiś czas rozpizgiwali wszystkie międzynarodowe konkursy informatyczne.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
od tego skrót to jest: EiTITomash pisze:Elektronika i Techniki Informacyjne - taki wydział na PW.
Twoi starzy to sympatyczni panowie.
@Ritchie po prostu jest taki rosyjski wieśniacki kawałek zwany kanikuły czy jakoś tak. Takie disco, a ja o tym wiem bo jakieś 2 lata temu kumpel z klasy puszczał ten kawałek na jakiejś wycieczce..