Cygnar
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Cygnar
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Naprawdę świetni. Rispekt
-
- Mudżahedin
Juniorka jest slodka
Czy moge spytac jak malowales niebieski pancerz?
Czy moge spytac jak malowales niebieski pancerz?
-
- Kretozord
czarny+regal do enchanted z trochę białego
- GraveDigger
- Chuck Norris
DOBRE, fajna kolorystyka, wykonanie jeszcze leprze. Modele tych "robotow" czy cokolwiek to jest mi sie nie podobaja, ale pomalowane sa dobrze
To sa poprostu dobrze pomalowane figurki a wy do nich podchodzicie jakby to byly jakies cuda.
Szkoda ze nie ma fot jackow z tylu Ogolnie szkoda ze nie ma fot z tylu
Kura zrobil kawal dobrej roboty przy tym faceciku z 2 rewolwerami, fajnie mysle dobral kolory.
Szkoda ze nie ma fot jackow z tylu Ogolnie szkoda ze nie ma fot z tylu
Kura zrobil kawal dobrej roboty przy tym faceciku z 2 rewolwerami, fajnie mysle dobral kolory.
Bardzo fajne malowanie - mam nadzieje , ze to dla Ciebie , a nie na ebay Bardzo podoba mi sie nasycenie niebieskiego
-
- Kretozord
Dziękuję za niespodziewanie ciepłe przyjęcie
Tak na serio maluje 2 lata, a tych figurek pomimo tego że się starałem nie uważam za jakieś najlepsze.
Figsy oczywiście dla mnie do gry nie na żaden jebaj
Tak na serio maluje 2 lata, a tych figurek pomimo tego że się starałem nie uważam za jakieś najlepsze.
Figsy oczywiście dla mnie do gry nie na żaden jebaj
No te dredy trochę takie sobie z wyglądu (nie wiem jak to nazwać )ale śmieszniej wyglądają, fajnie pomalowane , jedynie co mi sie nie podoba t o nie wycieniowana obwódka wokół głowy .
Ten z tą tarcza mi się bardziej podoba . Co do załogi pozostałej to naprawdę super i tak naturalnie (takie ma zdanie)
Ten z tą tarcza mi się bardziej podoba . Co do załogi pozostałej to naprawdę super i tak naturalnie (takie ma zdanie)
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?