Reguły do ściągnięcia, boosterki na start 3 i można grać - wydatek ok. 45 zł. W paczkach jest absolutnie wszystko potrzebne do gry poza stołem i graczami.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ostatnio mamy nawrót i z Ezekielem mocno siepiemy, planowana jest liga.
E tam w pierwszej rozgrywce było tylko 2:1 dla mnie potem raz przegrałeś przez klimaciarstwo, a potem nie miałeś podstawowej floty i nie było u Ciebie przegięć, a i tak raz wygrałeś..Ezekiel pisze:Klepiemy się cały czas, szkoda, że dostaję baty![]()
Jak na Ciebie to można by powiedzieć, że bardzo.szafa pisze:Ja tez sie troszke udzielam
Rocketman nie wygląda tak fajnie (modele) i jakoś wydaje się mało dynamiczny (gdy dochodzi do samych starć).niby bardziej mi sie spodobal Rocketman, ale w Piratow mam przynajmniej z kim pograc
Liga jak ezekiel pisał... zasady pewnie na dniach.Cresus pisze:można coś więcej o lidze??
i coś opisać z nowych dodatków, bo zatrzymałem się na ameryce
Zawsze możesz trochę sproksować.Tołdi pisze:Ja mam średnią flotę Vikingów, szkoda tylko, że bez załogi)
Znaczy ułożyć rozpę? Bo flotę składamy ze statków różnej nacji (dla mnie klimat taki najemniczy na morzach czemu niby dwaj Anglicy mają się lubić tylko dlatego, że są Anglikami, a nie współpracować z piratami kiedy trzeba sklepać Francuzów?Gonzo pisze:Helo,
wchodzę w to.
Tylko flotę muszę wybrać.
Wystawić możesz, ale szansa na zwycięstwo jest wtedy tylko teoretyczna - bo wygrywa ten kto ma więcej złota, a jedyne złoto jakie możesz wtedy zdobyć pochodzi z zatopionych statków przeciwnika.Gonzo pisze:Wolę wystąpić pod jedną banderą.
A czy mogę wystawić same potwory morskie?