Error, Solo ma wazniejsze przyczynyHeretic pisze:Niestety musisz wręczyć nagrody za IX Tyską ligę i mi puchar za 10 goblina. Ciocia i Grand Prix poczekają. W Warszawie nie czekają.

Error, Solo ma wazniejsze przyczynyHeretic pisze:Niestety musisz wręczyć nagrody za IX Tyską ligę i mi puchar za 10 goblina. Ciocia i Grand Prix poczekają. W Warszawie nie czekają.
-Qc- pisze:Error, Solo ma wazniejsze przyczynyHeretic pisze:Niestety musisz wręczyć nagrody za IX Tyską ligę i mi puchar za 10 goblina. Ciocia i Grand Prix poczekają. W Warszawie nie czekają.Grand Prix w szkata zdarza sie raz na rok, a turnieje w Rudym zawsze gdy nie amsz zjazdu/sesji czyli jednak czesciej
Wybacz. Już poprawione.Glonojad pisze:Hm, pod koniec kwietnia zrobiłem przelew, a nie ma mnie na liście
Marcinie słyszałem, że ostatnio miażdżysz światy. Do zobaczenia na pierwszym;). Mam nadzieję, że będziesz, bo dawno nie zawitałeś.Big Boss M. pisze:Mozliwe ze bede
Jaki diss, ze niby Marcin S (...) abo nie zawitałna peirwszym stole, flame is on!Heretic pisze:Marcinie słyszałem, że ostatnio miażdżysz światy. Do zobaczenia na pierwszym;). Mam nadzieję, że będziesz, bo dawno nie zawitałeś.Big Boss M. pisze:Mozliwe ze bede
No ja myślę, że tak będzie.Gremli pisze:Mam nadzięję, ze pojawię po dłuższej przerwie.