Koordynacja Ogólnopolskiej Ligi WFB - Propozycje Projektów
Moderator: swieta_barbara
Re: Koordynacja Ogólnopolskiej Ligi WFB - Propozycje Projekt
Mam dostęp do konta z wynikami. Dzisiaj zacznę uzupełniać ranking.
Czytaj "napisałem do Tomasha na fejsie z pytaniem jakie było to hasło"adeon pisze:W razie czego uruchomiłem procedurę awaryjną wygenerowania nowego hasła do poczty koordynatora.
Dobrze wiedzieć że liga powróci i jest znów w dobrych rękach!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To teraz jeszcze dajcie to hasło osobom, które zadeklarowały się, że dociągną poprzedni sezon do końca (chyba wszyscy chcą się dowiedzieć kto jakie przekręty wykonał w końcówce roku ).
Laik, Dymitr?
Laik, Dymitr?
Poprzedni sezon i obecny wrzucę sam - jak mam teraz kogoś nowego uczyć systemu, a i tak planujecie zmienić aplikację rankingową to troszkę mi szkoda czasu.
Przy okazji będzie premiera nowej szaty graficznej.
Przy okazji będzie premiera nowej szaty graficznej.
Wasza decyzja - dajcie mi czas na wrzucenie wyników.
Co na pewno bym potrzebował to info jak liczone są punkty do rankingu 2015 - ile masterów, ile drużynówek, ile lokali i czy jeżeli ktoś ma więcej masterów to czy punkty są dzielone na 3. Im szybciej tym lepiej
Co na pewno bym potrzebował to info jak liczone są punkty do rankingu 2015 - ile masterów, ile drużynówek, ile lokali i czy jeżeli ktoś ma więcej masterów to czy punkty są dzielone na 3. Im szybciej tym lepiej
Dobra - porządek z 2014 zrobiony.
Proszę o weryfikację i odpowiedzi na moje pytania i lecimy z 2015.
Proszę o weryfikację i odpowiedzi na moje pytania i lecimy z 2015.
Takie wyniki dostałem. Pisać do orgów.
LUDZIE!
Jak coś jest nie tak z wynikami:
PISAĆ DO ORGÓW
wrzuciłem to, co oni nadesłali.
Jak coś jest nie tak z wynikami:
PISAĆ DO ORGÓW
wrzuciłem to, co oni nadesłali.
- Big Boss M.
- Falubaz
To ten sam turniej;)Azurix pisze:To samo z Silesianem. Turniej klasy Master, zajęte 6 miejsce na nim, a naliczone 88pktDydu pisze:Na pewno coś jest nie tak z masterem w Kozłowie
Odpaliłem nowy sezon i przy okazji jest nowa szata graficzna.
Pracuję jeszcze nad kolorystyką, więc nie jest to finalna wersja.
- swieta_barbara
- habydysz
Dzięki że Ci się chciało popchnąć temat.adeon pisze:Odpaliłem nowy sezon i przy okazji jest nowa szata graficzna.
Jak dla mnie jest ok i bardzo czytelnie, więc chyba nie ma co kombinować - ale za orzełkiem i tak będę tęsknił
Orzełek może powróci.
Pierwotna szata graficzna była zrobiona dla jaj - niewielu pewnie pamięta, ale LPR wtedy rozpoczynał marsz ku chwale i władzy i tak pomyślałem, że taka patriotyczna forma może być na czasie. Jak to ma się z prowizorkami - zostają na dłużej.
Aktualna forma zmieni się, za jakiś czas powinno się pojawić nowe logo.
Pierwotna szata graficzna była zrobiona dla jaj - niewielu pewnie pamięta, ale LPR wtedy rozpoczynał marsz ku chwale i władzy i tak pomyślałem, że taka patriotyczna forma może być na czasie. Jak to ma się z prowizorkami - zostają na dłużej.
Aktualna forma zmieni się, za jakiś czas powinno się pojawić nowe logo.