Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Rozumiem, że Berg wprowadza pewne standardy, które w Polsce się przydadzą.
Ale muszę przyznać, że naprawdę wkurza mnie sytuacja z SA.
Prawdopodobnie ostro melanżuje, była plotka, że po miesiącu nie znał dobrze Warszawy, ale burdele ogarniał
Natomiast psim obowiązkiem trenera, nawet jeśli zawodnik jest zjebem, jest wykorzystać go z pożytkiem dla drużyny a potem dobrze sprzedać.
Dla przykładu, oczywiście bez porównywania potencjału, Roney też jest zjebem, ale Everton ogarnął że nie warto się obrażać tylko trzeba się nim zająć i sprzedać z zyskiem i to właśnie zrobili.
Ale muszę przyznać, że naprawdę wkurza mnie sytuacja z SA.
Prawdopodobnie ostro melanżuje, była plotka, że po miesiącu nie znał dobrze Warszawy, ale burdele ogarniał
Natomiast psim obowiązkiem trenera, nawet jeśli zawodnik jest zjebem, jest wykorzystać go z pożytkiem dla drużyny a potem dobrze sprzedać.
Dla przykładu, oczywiście bez porównywania potencjału, Roney też jest zjebem, ale Everton ogarnął że nie warto się obrażać tylko trzeba się nim zająć i sprzedać z zyskiem i to właśnie zrobili.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ciekawie to bedzie jutro z druga bramka JUVE
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Po drugiej bramce Neya można było mecz wyłączyć. Takie cofnięcie się i gra na czas "bo przecież 5 nie stracimy" było do bólu pragmatyczne, ale jednocześnie nudne jak cholera. Dobrze, że MATS wyciągał wszystko, co mógł, ale nawet przez sekundę nie obawiałem się odpadnięcia.
Jutro liczę na Juve, bo będzie znacznie łatwiej ich rozklepać, niż real z Luką. Gdyby to była decima dla realu, to bym ich chciał, ale teraz to już bez znaczenia, wolałbym łatwiejszego przeciwnika. Jest nim, oczywiście, Juve. Co nie znaczy, że łatwym, ale szturm realu na CN wyglądał niesamowicie, pressing też. Czy Juve z Pirlo potrafi tak grać? Wątpię Choć chciałbym w finale kolejnego mistrza kraju do kompletu.
Jutro liczę na Juve, bo będzie znacznie łatwiej ich rozklepać, niż real z Luką. Gdyby to była decima dla realu, to bym ich chciał, ale teraz to już bez znaczenia, wolałbym łatwiejszego przeciwnika. Jest nim, oczywiście, Juve. Co nie znaczy, że łatwym, ale szturm realu na CN wyglądał niesamowicie, pressing też. Czy Juve z Pirlo potrafi tak grać? Wątpię Choć chciałbym w finale kolejnego mistrza kraju do kompletu.
DALI RADĘ D:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:DD:D:DD:
teraz dawać Barcelonę taka sama defensywa i pykniemy Messiego ;D
teraz dawać Barcelonę taka sama defensywa i pykniemy Messiego ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Finał jak druga tura wyborów. Między dżumą a cholerą. Przynajmniej mam wyrąbane kto zdobędzie LM. Jedyny plus że mistrzowie w finale. Szkoda że nie ma Chelsea-Juwentus. Chłopaki stanęliby na polach karnych i patrzyli ze zdziwieniem co się dzieje...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Oj nie Grolsiu w takim wypadku Juve by grało ofensywnieGrolshek pisze:Finał jak druga tura wyborów. Między dżumą a cholerą. Przynajmniej mam wyrąbane kto zdobędzie LM. Jedyny plus że mistrzowie w finale. Szkoda że nie ma Chelsea-Juwentus w finale. Chłopaki stanęliby na polach karnych i patrzyli ze zdziwieniem co się dzieje...
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
JAK ? Aaa Morata. Zapomniałem o Moracie.Gokish pisze:Oj nie Grolsiu w takim wypadku Juve by grało ofensywnieGrolshek pisze:Finał jak druga tura wyborów. Między dżumą a cholerą. Przynajmniej mam wyrąbane kto zdobędzie LM. Jedyny plus że mistrzowie w finale. Szkoda że nie ma Chelsea-Juwentus w finale. Chłopaki stanęliby na polach karnych i patrzyli ze zdziwieniem co się dzieje...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ano Pogba grałby też inaczej
a przy okazji czy tylko ja mam wrażenie, że sędziowanie we wszystkich meczach pólfinałowych było tak wybitne jak w naszej 8 lidze mistrzów?
a przy okazji czy tylko ja mam wrażenie, że sędziowanie we wszystkich meczach pólfinałowych było tak wybitne jak w naszej 8 lidze mistrzów?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Pogba na lidze mistrzów jakos nie szaleje na razie. Na pewno nie gracz na 70-100 milionow
Dopiero co po kontuzji wrócił-Qc- pisze:Pogba na lidze mistrzów jakos nie szaleje na razie. Na pewno nie gracz na 70-100 milionow
I właśnie przez takie pierd**** chciałbym by utarli nosa nawet i tak kosmicznie grającej Barcelonie (którą uwielbiam, ale z racji czarnego konia Juve ma mój głos)Jutro liczę na Juve, bo będzie znacznie łatwiej ich rozklepać, niż real z Luką. Gdyby to była decima dla realu, to bym ich chciał, ale teraz to już bez znaczenia, wolałbym łatwiejszego przeciwnika. Jest nim, oczywiście, Juve. Co nie znaczy, że łatwym, ale szturm realu na CN wyglądał niesamowicie, pressing też. Czy Juve z Pirlo potrafi tak grać? Wątpię Choć chciałbym w finale kolejnego mistrza kraju do kompletu.
Skazywali na pożarcie Juventus w starciu z Realem i skończyło się każdy widział jak.
Mam nadzieję, że finał będzie równie zacięty i wyrównany.
Niestety zwycięzca może być tylko jeden.... życzę Juventusowi
PS. Rozklepać to se możesz kotleta na patelni
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Pogbe ze wzgledu na pochodzenie ogladam na wielu frontach i obawiam sie ze w innej lidze nie bedzie tak grał
No tu masz rację, nie będzie tak grał....będzie grał jeszcze lepiej. Potrzeba czasu, wyszkolenia i adaptacji.-Qc- pisze:Pogbe ze wzgledu na pochodzenie ogladam na wielu frontach i obawiam sie ze w innej lidze nie bedzie tak grał
Podobnie mówiono o Lewandowskim, że szczytem jego możliwości jest Borussia, że w każdej innej drużynie się nie sprawdzi i skończy karierę w "Ruchu Radzionków" po nieudanej przygodzie w lidze niemieckiej.
Czas pokazał jak bardzo się mylili
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Gdzie tam widzisz "pierd****" ? Po ostatnim meczu na CN, gdzie w pierwszej połowie real wyglądał niesamowicie - nie chciałem ich w finale. Juve na SB próbowało grać wysokim pressingiem przez jakiś czas, ale im to bardzo słabo wychodziło, a barca właśnie takiej gry nie lubi, bayern to pokazał w drugiej połowie w monachium.Luc pisze: I właśnie przez takie pierd**** chciałbym by utarli nosa nawet i tak kosmicznie grającej Barcelonie (którą uwielbiam, ale z racji czarnego konia Juve ma mój głos)
Skazywali na pożarcie Juventus w starciu z Realem i skończyło się każdy widział jak.
Mam nadzieję, że finał będzie równie zacięty i wyrównany.
Niestety zwycięzca może być tylko jeden.... życzę Juventusowi
PS. Rozklepać to se możesz kotleta na patelni
Obiektywnie - juve jest wygodniejsze. Nawet jeśli finał będzie zacięty i wyrównany. Ba, przegrana z realem w finale CL bolałaby znacznie bardziej, niż z Juve. Same zalety
Co do wczorajszego meczu - pycha i minimalizm realu ukarany Najbardziej śmieszą mnie ataki na Ikera, który obiektywnie tylko wyrzut z autu zepsuł, a kilka świetnych interwencji miał, przy golu bez szans. Morata jak Morientes, urocze Teraz tylko pytanie czy bale i gumojad zostaną, czy Perez się zirytował mimo wszystko
Pogba raczje skonczy jak Balotelli ale zobaczymy.
-Qc- pisze:Pogba raczje skonczy jak Balotelli ale zobaczymy.
Spoko niech PSG go kupi przyda się trochę milionów na zakup 2/3 obiecujących grajków ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13