The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
wow, Luq były gracz naszej druzyny CS1.6 z ogromnymi sukcesami na tym polu. Teraz pracuje dla CDP - fajnie:)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Szkoda, że niewiele powiedzieli.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Właśnie zacząłem pobierać z GOGu. 'Tylko' 22GB
Ehh zazdroszczę wam pogrania w Witchera...mój lapek ledwo ciągnął Witchera 2 na średnich detalach. Generalnie widzę, że rozpętała się spora burza w kwestii grafiki Wieśka (choć jak dla mnie ma ona w tego typu grach poboczne znaczenie) ale fakt, że downgrade jest widoczny względem tego co pokazywali w 2013 a nawet 2014 roku. Pewnie wynika to z faktu, że robili grę na wszystkie platformy na raz i musieli mocno pociąć detale żeby ps4 i xone mogły ją uciągnąć Są nawet ludzie który pokupowali kompy za 7k i teraz anulowali ze złości preordery Jak ktoś nie widział, to obczajcie tą stronkę:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=3525
Jak dla mnie gierka nadal wygląda kosmicznie dobrze
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=3525
Jak dla mnie gierka nadal wygląda kosmicznie dobrze
Granie na rzutniku też, obraz na ponad 110 cali robi wrażenie. A rzutnik można spokojnie podłączyć i do kompa i do konsoli.Afro pisze:Ja ostatecznie zrezygnowałem z wersji pc i wziąłem na ps4, jednak granie na tv zmienia postrzeganie ;D
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Wgniata w fotel...
Fap fap fap, jako kompletny ignorant gier komputerowych Musze przyznac, gralbym!!
Ale to przeciez jest film, a nie gra tak? T ogra ma tak działać i wyglądać?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"