Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No już, już, pewnie że mamy, Pysiu-Fanatysiu :*Katylina pisze:Podobno mamy swoje małe sekrety...
Taka babska złośliwość mnie bierze
Coby nie offtopować:
Czego słucham obecnie?
Obecnie to usiłuję znaleźć czas, by przesłuchać najnowszego Falconera.
Żałuję, że nie mam.
I wracam do Roba Zombiego - zarówno muzyki, jak i filmów.
A teraz sobie słucham:
Nicole Scherzinger - Baby Love
Fergie - Glamorous
No i oczywiście klasyk:
Ray Charles - Hit the Road Jack
Nicole Scherzinger - Baby Love
Fergie - Glamorous
No i oczywiście klasyk:
Ray Charles - Hit the Road Jack
Coraz bardziej się przekonuję do "Absolutus" Frontsajdów, ta mieszanina death/core z łagodnymi refrenami zaczyna przemawiać. Ale o tym sza, bo się koledzy będą śmiać
@Fanatyk: proszę Cię, nie pogrążaj się
@Fanatyk: proszę Cię, nie pogrążaj się
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie prowokuj - jak na forach metalowych napiszę, że jest jeden taki, co gotów się bić w obronie poglądu, że Ala z blog27 jest fajna, to masa samych ćwieków wśród przybyłych będzie większa niż Twoja
frontsajdzi to rzeżnia dla mnie, owszem byłem na jednym koncercie i to był mój początek i koniec z tą grupą
a obecnie słucham nowego ozzego, black rain, świetna płytka, taka w stylu no more tears, która była chyba jego najlepszą i bardzo mocno czuć Zakka i jego pomysły...
no i po wielu latach Loreena McKennitt wraca do głośników, świetnae to jest
a obecnie słucham nowego ozzego, black rain, świetna płytka, taka w stylu no more tears, która była chyba jego najlepszą i bardzo mocno czuć Zakka i jego pomysły...
no i po wielu latach Loreena McKennitt wraca do głośników, świetnae to jest
Po pewnym czasie ekspozycji może zacząć się podobać.Kosa pisze:frontsajdzi to rzeżnia dla mnie, owszem byłem na jednym koncercie i to był mój początek i koniec z tą grupą
Tylko to tragiczne brzmienie gitar...
Wiesz, mi się Black Rain podoba, ale prośba - nawet nie próbuj porównywać do NMT, która była płytką fenomenalną i chyba najlepszą w karierze Ozza everKosa pisze:a obecnie słucham nowego ozzego, black rain, świetna płytka, taka w stylu no more tears, która była chyba jego najlepszą i bardzo mocno czuć Zakka i jego pomysły...
Chociaż słuchać wolę No Rest For The Wicked - to, jak Zakk tam napierdziela gitarą to poezja.
pffffKatylina pisze:Spoko. Przed przyjazdem zapiszę się do MW i sproszę kumpli, to pogadamy
Widziałeś dzisiejszą MW? Sami milusi chłoptasie. Lepiej do NOPu .