Orcze Gniazdo 23-24 Maja | Wyniki str. 19
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: Orcze Gniazdo 23-24 Maja
Rozpiska poszła. Dajcie znać gdyby były jakieś problemy 

- RedScorpion
- Falubaz
Podbijam.RedScorpion pisze:Zwolniło mi się jedno miejsce w pokoju. Mogę je odsprzedać w pakiecie z kuponami na jedzenie jakiejś znajomej mi duszyczce. Warunek to pełna kultura, nie mam ochoty mieć zarzyganego pokoju czy innych podobnych ekscesów w pokoju.
Znajomi mają pierwszeństwo. Chętni niech piszą na PW.
Pozycze 5tke ellyrianow oraz maga na koniu jakbym nie zdazyl domalowac:))
To jak w końcu, to 25zł wysyłamy tobie czy orgom, bo ktoś coś pisał parę stron wcześniej.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:To jak w końcu, to 25zł wysyłamy tobie czy orgom, bo ktoś coś pisał parę stron wcześniej.
Tu wysyłasz 25 zł za wejściówkę.Laik pisze: Konto dla przedpłat:
Tomasz Gęgotek
02 1050 1070 1000 0022 7563 0164
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015, o 10:30 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Pisze w pierwszym poście 1 mail to zgłoszenie na tura a drugi na cały konwent. 2 przelewy.
Laik, army builder mi padl i nie mam jak rozpiski przeslac W Htm. Postaram sie do 16 cos zorganizowac.
Ile czekaliście na maila zwrotnego od gnomowców z numerem konta i potwierdzeniem?
Poszło wszytko oprócz ego przelewu za pokój, już drugą godzinę czekam na potwierdzenie ze strony gnoma. Moze ktoś wysłać mi na pw nr ich konta bankowego?
Poszło wszytko oprócz ego przelewu za pokój, już drugą godzinę czekam na potwierdzenie ze strony gnoma. Moze ktoś wysłać mi na pw nr ich konta bankowego?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Aha 
I co, będę teraz musiał z ojcem zapłacić 2 dychy, bo im się nie chce wysłać nr konta bankowego? No bez jaj.

I co, będę teraz musiał z ojcem zapłacić 2 dychy, bo im się nie chce wysłać nr konta bankowego? No bez jaj.