A modele zacne, szkoda ze nie na czesci bo mengile to wypas
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dla mengili warto licytować taka 20 jest warta z 300-400zł sam mam tylko 10 i żałuję, że tak mało Na oko, armia jest warto 1500zł +/- Swoją drogą, to już trzecia armia DE na allegro, w ciągu ostatnich 2 tygodni same larytasy
Jarlaxle pisze:W tym tygodniu powiększyłem swoją kolekcje Mengili z 10 do 30
So lame