Przeciez nie pisalem,zepujdzie w dolSilvestro pisze:Mylisz się. Ostatnio rośnie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Przeciez nie pisalem,zepujdzie w dolSilvestro pisze:Mylisz się. Ostatnio rośnie
Nie no spoko ale mnie najbardziej tutaj przeraza zmiana podstawek na okraglaki. Ile to zajmie w szczurach ? Ze 3 miesiace ???:D:D:D:D:D:D:DBombaj pisze:Co prawda te ploty już były, ale mi się bardzo podobają. Zostałby Młotek jakiego "znam i kocham" a do tego dostałbym skirmisza, w którego chętnie pogram (zwłaszcza jak powrócą mordheimowe zasady expowania boha terów itp.)nawet jeśli trzeba będzie część modeli "przepodstawkować" . Sensowne zasady na duże punkty - czemu nie - też chętnie im się przyjrzę. Fajnie czasem wystawić te kilka/naście tysięcy punktów, zwłaszcza jeśli są dostępne sensowne zasady. Oby tak to się skończyło
Galharen pisze:Nie mam nic przeciwko skirmiszowi na te malutki punkty, ale boję się tylko tego, że GW calą swoją uwagę, zasady, promocje i modele nakierunkuje na te male punkty i nowych graczy, zamiast na nas, czy starych wyjadaczy, którzy juz mają armie kompletne.
Pograłbym sobie chętnie jakis skirmisz dla odmiany, np 5 bitew normalnych na masterach i jedna godzinna w sobote wieczorem w skirmisz, czemu by nie;)
Ehhh narzekasz na Euro, a to jest dość dobry balans gry; zagraj na EOT w pełnym rozkwicie, szybko odechce ci sięKopyt pisze:Galharen pisze:Nie mam nic przeciwko skirmiszowi na te malutki punkty, ale boję się tylko tego, że GW calą swoją uwagę, zasady, promocje i modele nakierunkuje na te male punkty i nowych graczy, zamiast na nas, czy starych wyjadaczy, którzy juz mają armie kompletne.
Pograłbym sobie chętnie jakis skirmisz dla odmiany, np 5 bitew normalnych na masterach i jedna godzinna w sobote wieczorem w skirmisz, czemu by nie;)
A modele zasady itd do EOT to co, czy dodatek który pozwala na grę 3 graczy ?? Wydane a to ze nikt nie gra nic po za euro to nie wina GW tylko samych euro wyjadaczy.
NO pytanie czy chodzi tylko o eternale, czy tez maelstormy. Jak jedno i drugie to hit na 200% bo dla mnie to obecnie najwiekszy bonus mechaniki 40kBOGINS pisze:Z tego co napisali na bolsie, to wychodzi , że: mamy okrągłe podstawki, a następnie system scenariuszy zbliżony do WH40k.