Zrobiło mi się niemal słaboTomash pisze:I żeby wrócić do rozluźniania pośladów: uważajcie co Wasze dziewczyny wyczytują w pismach kobiecych
http://pl.youtube.com/watch?v=0hm7pp_JFOs
![Shocked :shock2:](./images/smilies/ng_shock.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zrobiło mi się niemal słaboTomash pisze:I żeby wrócić do rozluźniania pośladów: uważajcie co Wasze dziewczyny wyczytują w pismach kobiecych
http://pl.youtube.com/watch?v=0hm7pp_JFOs
Ty się naprawdę zatrzymałeś na pewnym poziomie... najpierw udowodnij potem oskarżaj.Tomash pisze: (Pingus, Mate, Rydzyk i jego świta)
Mój kolega takie koszulki nosi, a moja wychowawczyni dzwoni do jego starych że obraża jej uczucia religijne.Lunn pisze:'God hates us all'
Naprawdę
No i co w związku z tym, że był akceptowany przez Greków i Rzymian ? Grecy akceptowali także powszechnie pedofilię (związki starych mężczyzn z młodymi chłopcami - seksualne rzecz jasna, ale chodziło także o wychowanie), Spartanie akceptowali mordowanie słabowitych noworodków (aborcja?) poprzez zrzucanie ze skały, Rzymianie zresztą także zabijali ale tylko tzw. "potworki", Rzymianie mordowali całe miasta i całe nacje, rajcowali się walkami gladiatorów na arenie, przyczynili się do rozwoju niewolnictwa na olbrzymią skalę. No i co w związku z tym ? Powinniśmy się wzorować na nich ? Wczesne średniowiecze z racji pewnych zawirowań politycznych stało się okresem upadku i ciemnoty w X w zaczęło powoli z niej wychodzić. Kościoł nie przyczynił się do do tej ciemnoty, ale dzięki niemu możliwe było tak szybkie wyjście z niej, to duchowieństwo przechowało w czasie tych wielkich zawirowań dużą część antycznej wiedzy, potem wyznaczyło nowe standardy moralne: zakazało zabijania noworodków nawet potworkowatych, zabroniło walk na arenach, niechętnie patrzył na niewolnictwo, władców-tyranów, wojny między księstwami chrześcijańskimi, (próbując je ograniczać poprzez pokoje boże i zakaz niektórych broni np. kuszy) a także na wszelkie odstępstwa od normy w sprawach seksualnych. Mimo, że często sam kościół naginał te zasady to jednak chrześcijaństwo, mimo że wielu z nas nie wierzy, w stosunku do starożytności, dokonało moralnie dużego postępu. Postępu, który większość wierzących i niewierzących wciąż w dużym lub większym stopniu aprobuje.Nie wiesz że nic nie wiesz.
Homoseksualizm był znany i akceptowany za Greków i Rzymian. W średniowieczu delikatnie to zmalało thanks to KK ale nie rozumiem co ci przeszkadza że jakaś parada wyjdzie na ulice raz na parę miesięcy.